ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τι αναφέρουν οι εφημερίδες για Τσάκα-Αλ Σαούντ

Τι αναφέρουν οι εφημερίδες για Τσάκα-Αλ Σαούντ

Αλλάζουν στάση; Το φθινοπωρινό σίριαλ στα διοικητικά του Παναθηναϊκού σε νέα επεισόδια.Τι γράφουν οι εφημερίδες για Τσάκα και Πρίγκιπα Αλ Σαούντ; Ποια παραμένει "άπιστη", ποια εκφράζει αμφιβολίες και τι αναφέρουν οι άλλες.

Το κλίμα για την επιθυμία του Σουλτάν Αλ Σαούντ να αναλάβει τον Παναθηναϊκό έχει αλλάξει δραματικά τις τελευταίες ώρες. Κι αυτό φαίνεται όχι μόνο από την επιμονή του Βλάσση Τσάκα, αλλά κι από τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Διαβάστε αναλυτικά την... ανασκόπηση των αθλητικών εφημερίδων...

Η εφημερίδα "Goal News" αναφέρει "Τα 4 κλειδιά για το Deal" και συνεχίζει: "Η Δευτέρα η καθοριστική μέρα στο θέμα του Πρίγκιπα Σουλτάν καθώς αναμένονται τοποθέτηση από την Πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας και το πληρεξούσιο στον δικηγόρο του".

Ακόμη φιλοξενούνται δηλώσεις του Τσάκα στο "Sentra Goal" ( "αν είναι μαϊμού... ξεσκίστε με"), αλλά και αυτές του Γρηγόρη Δαμουλάκη. Γίνεται ακόμη αναφορά σε μυστική συνάντηση του Γόντικα με τον Τσόκαα, αλλά και στη φημολογία για επικοινωνία Τζίγγερ με Σουλτάν και συνάντηση στο Λονδίνο.

Στο ίδιο μήκος κύματος κι η "Εξέδρα" που έχει τίτλο: "Υπάρχει πρίγκιπας και ενδιαφέρον για το τριφύλλι". Ο Βλάσσης Τσάκας μίλησε και σε αυτή την εφημερίδα λέγοντας το ίδιο πράγμα: "Την Τρίτη έρχονται τα 20 εκατ. ευρώ. Τηλεφωνήστε μου τη Δευτέρα το βράδυ κι αν σας ξεγέλασα να με ξεφωνήσετε".

Υπέρ... πρίγκιπος η "Πράσινη" με τίτλο: "Γελάει τελευταίος". Η αναφορά γίνεται στον Άραβα Σουλτάνο που "φέρεται να ετοιμάζει πληρωμένες απαντήσεις. Έως τη Δευτέρα η επίσημη δήλωση του". Στο πρωτοσέλιδο άλλα χτυπήματα γράφουν ότι "Παίρνει θέση κι η πρεσβεία της Σ. Αραβίας", ή ότι "Μέλη της οικογένειας του Αλ Σαούντ έρχονται να επενδύσουν κεφάλαια στην Ελλάδα".

Στη... μέση ο Φίλαθλος αναρωτιέται: "Το ανέκδοτο της χρονιάς ή αλλάζει η ιστορία του Παναθηναϊκού". Ως τίτλος αναγράφεται το "Πλακώνουν οι πρίγκιπες" καθώς "σύμφωνα με τον Τσάκα ο Σαουδάραβας θα έχει μαζί του στον ΠΑΟ και 3-4 συγγενείς του", ενώ σε άλλο χτύπημα στο πρωτοσέλιδο αναφέρεται: "Υποδοχή μεσσία ετοιμάζει η μερίδα των οργανωμένων αν και όταν έρθει ο Σαούντ".

Στην αντίπερα όχθη το "Derby" έχει για πρώτο θέμα τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και κάτω-κάτω γράφει: "Λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις με τον Σαουδάραβα πρίγκηπα".

Εκ διαμέτρου αντίθετη η "Sportday" δίνει άλλη διάσταση στο θέμα. "Βλάση το χόντρυνες" είναι ο τίτλος και στα χτυπήματα γίνεται λόγος για τον Τσάκα. "Πριν σταλούν το πληρεξούσιο και τα λεφτά του Άραβα, ο αγανακτισμένος από την αμφισβήτηση Τσάκας απειλεί: ο άραβας δεν είναι μόνος του, έχει μαζί του και 5-6 ακόμα ισχυρούς συγγενείς του, οι οποίοι είναι πιο άγριοι - Εκνευρίστηκαν με όσα ακούν, προσπαθώ συνεχώς να τους πείσω ότι όλα θα πάνε καλά και τα καταφέρνω - ο πρίγκιπας θα κάνει μια σπουδαία μεταγραφή - δώρο για τον χειμώνα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ