ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θωρακίζει την άμυνα, δίνει ταχύτητα στην επίθεση ο Αναστασίου

Θωρακίζει την άμυνα, δίνει ταχύτητα στην επίθεση ο Αναστασίου
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου έχει καταλήξει στην χρησιμοποίηση του Κώστα Τριανταφυλλόπουλο στο δεξί άκρο της άμυνας και στους Ντίνα, Κλωναρίδη για τα άκρα της επίθεσης.

Να θωρακίσει και να ψηλώσει την άμυνα του κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, όπως ο Αστέρας Τρίπολης, αλλά και παράλληλα να την χτυπήσει με την ταχύτητα των ποδοσφαιριστών του θέλει ο Γιάννης Αναστασίου στο ματς της Κυριακής.

Για αυτό και στην τελευταία δοκιμή που έκανε το Σάββατο το απόγευμα αναφορικά με τους έντεκα που θα παρατάξει δοκίμασε την ίδια ενδεκάδα με αυτή της Παρασκευής.

Έτσι ο "Ολλανδός" θα χρησιμοποιήσει τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο στο δεξί άκρο της άμυνας του Παναθηναϊκού αντί για τον Νίκο Σπυρόπουλο και στην επίθεση θα στηριχθεί στην ταχύτητα των Κλωναρίδη και Ντίνα που τα πήγαν εξαιρετικά και στο ματς με τον Εργοτέλη.

Η ενδεκάδα

Συνοψίζοντας η ενδεκάδα των πράσινων θα απαρτίζεται από τον Καπίνο κάτω από τα γκολπόστ, τον Τριανταφυλλόπουλο στο δεξί άκρο και τον Νάνο στο αριστερό ενώ την αμυντική τετράδα θα συμπληρώσουν οι Ρισβάνης, Σίλντεντφελντ.

Στην μεσαία γραμμή θα αγωνιστεί ως αμυντικό χαφ ο Λαγός ο οποίος είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένος ενώ μπροστά του θα έχει τους Πράνιτς και Ζέκα αριστερά και δεξιά αντίστοιχα.

Η τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελείται από τους Ντίνα και Κλωναρίδη οι οποίοι θα αλλάζουν πλευρές και κλασικό σέντερ φορ θα είναι ο Μπεργκ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ