ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Την Πέμπτη το ραντεβού των παλαίμαχων με την πλευρά Τζίγγερ

Την Πέμπτη το ραντεβού των παλαίμαχων με την πλευρά Τζίγγερ
INTIME SPORTS

Συνεδρίασε το Δ.Σ. των παλαίμαχων του Τριφυλλιού και κλείσθηκε το ραντεβού με την πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Ενστάσεις για το κατά πόσο μπορεί να γίνει η μεταβίβαση εξέφρασαν τα περισσότερα μέλη.

Το απόγευμα της Πέμπτης (18:00) θα γίνει το ραντεβού του δικηγόρου του Γιάννη Βαρδινογιάννη, Λεωνίδα Γεωργόπουλου, με την αντιπροσωπεία του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού.

Ο πρόεδρος Βασίλης Κωνσταντίνου, οι Νίκος Τζουνάκος και Γιάννης Βονόρτας και ως νομικοί εκπρόσωποι οι Αριστείδης Καμάρας και Γιώργος Κωνσταντίνου θα βρεθούν στα γραφεία του δικηγόρου του Τζίγγερ για μια πρώτη συνομιλία.

Η αντιπροσωπεία του Συνδέσμου θα λάβει πλήρη ενημέρωση από τον Λεωνίδα Γεωργόπουλο για το καθεστώς που διέπει το 54,7% των μετοχών της ΠΑΕ, τις υποχρεώσεις που απορρέουν για τον κάτοχο του και θα αναζητηθούν τρόποι να προχωρήσει η μεταβίβαση στο σύνδεσμο.

Το τελευταίο είναι και το σημαντικότερο, αφού υπάρχουν ενστάσεις με το κατά πόσο είναι εφικτό ο σύνδεσμος να πάρει στην κατοχή του τις μετοχές ή ενδεχομένως να είναι αναγκαίο οι κάτοχοι να είναι φυσικά πρόσωπα. Συγχρόνως, για να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση, απαιτείται ένα σημαντικό ποσό που θα κληθεί να το καλύψει ο Γιάννης Βαρδιογιάννης.

Ενημέρωση στο ΔΣ

Το απόγευμα της Τετάρτης συνεδρίασε το ΔΣ των παλαιμάχων και ο πρόεδρος Βασίλης Κωνσταντίνου, ενημέρωσε τα μέλη για τις κινήσεις και τις επαφές που έκανε έως τώρα. Το εγχείρημα που αναλαμβάνει ο σύνδεσμος είναι μεγάλο και χρειάζεται η συστράτευση όλων και η συμπαράσταση επιφανών φιλάθλων της ομάδας.

Ο Αριστείδης Καμάρας ανέλυσε ορισμένες νομικές πτυχές του ζητήματος και έθεσε επί τάπητος τις δυσκολίες που δημιουργούνται. Ωστόσο υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα ξεπεραστούν τα νομικά εμπόδια. Παράλληλα, μεγάλο μέρος της κουβέντας αναλώθηκε στο οικονομικό και στην εξεύρεση πόρων για την άμεση ανταπόκριση στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ