ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Την Πέμπτη στην UEFA για την εξέταση του φακέλου ο Αλαφούζος

Την Πέμπτη στην UEFA για την εξέταση του φακέλου ο Αλαφούζος
INTIME SPORTS

Την Πέμπτη (20/6) θα εξεταστεί τελικά ο φάκελος του Παναθηναϊκού στην UEFA με τον Γιάννη Αλαφούζο να δίνει το παρών και να προσπαθεί να πείσει για την αρτιότητα του πράσινου φάκελου.

Την Πέμπτη (20/6) θα κριθεί τελικά η παρουσία του Παναθηναϊκού τη νέα σεζόν στην Ευρώπη καθώς εκείνη την ημέρα θα πραγματοποιηθεί η εξέταση του πράσινου φακέλου από την ειδική επιτροπή αδειοδότησης της UEFA.

Ο πρόεδρος του Τριφυλλιού Γιάννης Αλαφούζος θα ταξιδέψει στην Ελβετία προκειμένου να δώσει εξηγήσεις και να λύσει κάποιες απορίες σχετικά με τον φάκελο του Παναθηναϊκού ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι στο Τριφύλλι επικρατεί ένα κλίμα αισιοδοξίας για δικαίωσης των θέσεων τους.

Το μόνο που προβληματίζει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού είναι πως δεν έχουν να κάνουν μόνο με τους ανθρώπους της UEFA καθώς θα πρέπει να αποδείξουν πως δεν είναι ελέφαντες σε ότι έχει να κάνει με την αρτιότητα του φακέλου και ιδίως από τη στιγμή που έχουν να αντιμετωπίσουν τις αρνητικές εισηγήσεις της ΕΠΟ και το «κλίμα» που δημιουργεί η ομοσπονδία σε βάρος των πράσινων.

Από εκεί και πέρα θα πρέπει να σημειώσουμε πως εάν ΟΥΕΦΑ συνταχθεί με τις εισηγήσεις της ΕΠΟ και κόψει τον Παναθηναϊκό, επόμενο και άμεσο βήμα των πράσινων θα είναι η προσφυγή στο CAS.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ