ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Την Δευτέρα τελειώνει του Καπίνο στην Μάιντς

Την Δευτέρα τελειώνει του Καπίνο στην Μάιντς
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός διευθυντής της Μάιντς Κριστιάν Χάιντελ επιβεβαίωσε πως ο Καπίνο βρίσκεται στην Γερμανία και πως αν όλα πάνε καλά την Δευτέρα θα πέσουν οι υπογραφές ενώ χαρακτήρισε "έξυπνο παίκτη με σπουδαία χαρίσματα" τον γκολκίπερ των πράσινων.

Ως παίκτης της Μάιντς θα πρέπει να λογίζεται ο Καπίνο του οποίου η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα με τις υπογραφές καθώς ο διεθνής πορτιέρο του Παναθηναϊκού βρέθηκε στην Γερμανία και πέρασε και από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις επιβεβαιώνοντας μέχρι κεραίας το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Από την Πέμπτη τα ξημερώματα σας είχαμε αποκαλύψει πως η Μάιντς ετοιμάζει πρόταση για Καπίνο και την Παρασκευή τα ξημερώματα πως ο διεθνής γκολκίπερ θα ταξιδέψει άμεσα στο εξωτερικό και πως ξεκάθαρο φαβορί είναι η Μάιντς.

Το Σάββατο ήρθαν και τα γερμανικά ρεπορτάζ να επιβεβαιώσουν τις πληροφορίες του Sport24 ενώ το απόγευμα του Σαββάτου ήρθε και η πλέον επίσημη ενημέρωση από τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου της Γερμανίας Κριστιάν Χάιντελ ο οποίος μετά το φιλικό του Σαββάτου κόντρα στην Ζυρίχη και την νίκη με 4-1 επιβεβαίωσε πως ο Καπίνο βρίσκεται στην Γερμανία πέρασε από εξετάσεις και την Δευτέρα θα πέσουν οι υπογραφές. Το σχετικό δημοσίευμα της www.allgemeine-zeitung.de αναφέρει χαρακτηριστικά.

"Την Δευτέρα θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Στέφανο Καπίνο. Ανάμεσα στο 1,5 με 2,0 ευρώ η μεταγραφή" είναι ο τίτλος και το κείμενο σημειώνει: "Οι υπογραφές ακόμα δεν έχουμε πέσει αλλά όλα είναι ξεκάθαρα. Ο Στέφανος Καπίνο θα είναι γκολκίπερ της Μάιντς την επόμενη σεζόν μαζί με τον Λόρις Κάριους".

Και το ρεπορτάζ συνεχίζει λέγοντας: "Ο 20χρονος Έλληνας έχει ήδη περάσει τις ιατρικές εξετάσεις στον σύλλογο της Γερμανίας και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας μετά την φιλική νίκη με 4-1 επί της Ζυρίχης επιβεβαίωσε την σχετική είδηση λέγοντας: "Είμαστε κοντά στο να ολοκληρώσουμε αυτή την κίνηση. Αν όλα πάνε καλά την Δευτέρα θα υπάρξουν ανακοινώσεις".

Με τον Καπίνο, ο οποίος ήταν με την Εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Βραζιλία, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε, οι άνθρωποι της Μάιντς τον είχαν στον στόχο για αρκετό καιρό. Ακόμα και με την ομάδα του τον Παναθηναϊκό όλα φαίνεται ότι έχουν διευθετηθεί με τον Χάιντελ να τονίσει: "Για τους όρους της μεταγραφής και την συμφωνία τα πάντα έχουν συζητηθεί. Απλά δεν έχουνε πέσει οι υπογραφές"".

Παρά το νεαρό της ηλικίας του είναι πολύ έμπειρος γκολκίπερ και θα κοστίσει στην Μάιντς με βάση τα δημοσιεύματα των εφημερίδων από 1,5 έως 2,0 εκ. ευρώ. Ο Χάιντελ μάλιστα είπε ότι η τριάδα των γκολκίπερ συμπληρώνεται με τους Καπίνο, Κάριους και Ζέντερ ο οποίος έπαιξε κόντρα στην Ζυρίχη.

"Έξυπνος άνθρωπος με σπουδαία χαρίσματα"

"Θέλαμε δυο πολύ καλούς γκολκίπερ. Για αυτό έπρεπε να πάρουμε κάποιον που θα μπορούσε να παίξει απευθείας στην Μπουντεσλίγκα" είπε ο Χάιντελ για την απόκτηση του Καπίνο ενώ στο ρεπορτάζ σημειώνεται πως η Μάιντς ήθελε τον Καπίνο από τον Ιανουάριο αλλά δεν προχώρησε στην απόκτηση του για οικονομικούς λόγους.

Ο Χάιντελ περιέγραψε τον Καπίνο "Είναι έξυπνος άνθρωπος με σπουδαία χαρίσματα. Έπαιζε σε ένα μεγάλο κλαμπ και παρά το γεγονός ότι είναι 20χρονών έχει μεγάλη εμπειρία". Το άρθρο ολοκληρώνεται λέγοντας πως είναι μια πολύ καλή μεταγραφή για την Μάιντς και σημειώνει πως ο Καπίνο την περασμένη εβδομάδα ήταν σε συζητήσεις με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας αλλά ευτυχώς για την Μάιντς δεν κατέληξε σε συμφωνία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ