ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Την Τρίτη (17/4) το μεσημέρι η εκδίκαση των Τελάντερ, Εσιέν

Την Τρίτη (17/4) το μεσημέρι η εκδίκαση των Τελάντερ, Εσιέν

Η ΕΠΟ γνωστοποίησε το πρόγραμμα των συνεδριάσεων του διαιτητικού δικαστηρίου που θα γίνει την Τρίτη, ανάμεσα στις οποίες και οι καταγγελίες των Τελάντερ και Εσιέν.

Ο Παναθηναϊκός ακόμα δεν έχει βρει οριστική λύση στις καταγγελίες των Τελάντερ και Εσιέν με τα οφειλόμενα προς την πλευρά και των δυο ποδοσφαιριστών και για αυτό κάθε τρεις και λίγο γίνεται ένα δικαστήριο στο οποίο έως τώρα οι πράσινοι έπαιρναν αναβολή.

Το νέο δικαστήριο με τους δυο ποδοσφαιριστές είναι προγραμματισμένο να γίνει την Τρίτη το μεσημέρι με ώρα έναρξης στις 15:00 όπως ανακοίνωσε και επίσημα η ΕΠΟ.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Τρίτη 15:00

RASMUS THELANDER – ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

MICHAΕL ESSIEN - ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΜΠΛΕΝΤΙ ΜΟΥΤΣΑ - ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΑΝΗΣ - ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Την Τετάρτη (18/4) θα συζητηθεί στο διαιτητικό δικαστήριο η Έφεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά της ΕΠΟ για τις υποθέσεις των Λέτο και Πέτριτς αλλά και αυτή του Κουτρουμπή εις βάρος της ΕΠΟ.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Τετάρτη 16:00

Έφεση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  κατά της υπ΄αριθμ 200/2018 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ και του ποδοσφαιριστή SEBASTIAN EDUARDO LETO.

Έφεση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κατά της υπ΄αριθμ.204/2018 απόφασης της ΠΕΕΟΔ /ΕΠΟ και του ποδοσφαιριστή MLADEN PETRIC.

Έφεση του ποδοσφαιριστή ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ κατά της υπ΄αριθμ. 201/2018 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ και της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

 

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Έχουμε φρικάρει με τις πρώτες φωτογραφίες της She-Ra του Netflix

To 'She-Ra and the Princesses of Power' θα στριμάρει από τις 16 Νοεμβρίου στο Netflix. H σειρά πρόκειται για reboot της αγαπημένης She-Ra των 80s που εμείς βλέπαμε σε κανάλια β' κατηγορίας στα 90s. Απόλαυσε τη 'She-Ra' και ακόμα περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο του Νetflix, με τη WIND VISION.

Κανένας δεν έχει ζήσει τόσο αρχοντικά όσο ο Bill Murray

Έτσι κι αλλιώς, κανένας δεν πρόκειται να τις πιστέψει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24