ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Την Τετάρτη τελικά η καθοριστική συνάντηση για Μπουμάλ στον Παναθηναϊκό

Την Τετάρτη τελικά η καθοριστική συνάντηση για Μπουμάλ στον Παναθηναϊκό
Μπουμάλ INTIME SPORTS

Οριστικοποιήθηκε το ραντεβού των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με τους εκπροσώπους του Πανιωνίου για την μεταγραφή ή μη του Ολιβιέ Μπουμάλ στον Παναθηναϊκό.

Την Τετάρτη (23/12) αναμένεται να πραγματοποιηθεί τελικά το ραντεβού των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με τους εκπροσώπους του Πανιωνίου για να συζητήσουν από κοντά την μεταγραφή του Ολιβιέ Μπουμάλ στο τριφύλλι. Το ραντεβού δεν έγινε την Τρίτη λόγω και της συνάντησης κορυφής που υπήρξε στους πράσινους ανάμεσα σε Αλαφούζο, Φύσσα, Βόκολο και Στραματσόνι και έτσι η συνάντηση θα γίνει την Τετάρτη.

Σε αυτή θα τεθούν επί τάπητος οι απαιτήσεις του Πανιωνίου και τα θέλω των "κυανέρυθρων" και παράλληλα θα υπάρξει η πρόταση των πράσινων για το τι είναι σε θέση να προσφέρει ο Παναθηναϊκός τόσο σε ότι έχει να κάνει με χρήματα όσο και με έμψυχα ανταλλάγματα.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στο τριφύλλι έχουν κάνει μια διερευνητική επαφή με κάποιους παίκτες, νεαρούς κυρίως, για το αν είναι θετικοί να παραχωρηθούν ως δανεικοί ή ακόμα και ελεύθεροι στον Πανιώνιο χωρίς όμως ακόμα να έχει οριστικοποιηθεί κάτι.

Πιθανόν περισσότερα να γίνουν γνωστά μετά τη συνάντηση της Τετάρτης όταν και θα γίνει το ραντεβού. Αυτή τη στιγμή όμως δεν μπορούμε να πούμε ότι η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί θετικά ή αρνητικά. Το μόνο δεδομένο είναι πως αυτή η συνάντηση αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τι μέλει γενέσθαι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ