ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Την Τετάρτη (20/7) το φιλικό στην Λεωφόρο με Τσβόλε

Την Τετάρτη (20/7) το φιλικό στην Λεωφόρο με Τσβόλε
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία για το τελευταίο φιλικό των πράσινων πριν τα πρώτα ματς του Europa League το οποίο θα είναι κόντρα στην Τσβόλε.

Εδώ και καιρό ήταν γνωστό πως ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει σε φιλικά παιχνίδια την Φενερμπαχτσέ και την Τσβόλε και αυτό που έπρεπε να οριστικοποιηθεί ήταν οι μέρες και οι ώρες των δυο αγώνων. Και αν με τους Τούρκους είχε φιξαριστεί η ημερομηνία δεν είχε γίνει το ίδιο και με τους Ολλανδούς.

Όπως έκανε γνωστό η πράσινη ΠΑΕ το φιλικό με την Τσβόλε που θα αποτελέσει και την πρόβα τζενεράλε πριν τα ματς του Europa League θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (20/7) στην Λεωφόρο με ώρα έναρξης στις 9.00μ.μ.

Με Φενερμπαχτσέ στην Τουρκία και Τσβόλε στη Λεωφόρο, στις 13 και 20 Ιουλίου αντίστοιχα, θα παίξει ο Παναθηναϊκός.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο της φετινής καλοκαιρινής προετοιμασίας, η ομάδα μας θα δώσει δύο ακόμα φιλικά παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, θα αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσε στις 13/07, στην Κωνσταντινούπολη με ώρα έναρξης την 21:00. Επίσης, με την επιστροφή της αποστολής στην Ελλάδα, ο Παναθηναϊκός θα αναμετρηθεί με την Τσβόλε, στη Λεωφόρο, στις 20/07 και ώρα 9:00μ.μ.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ