ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Την Δευτέρα πέφτουν οι υπογραφές με Μπεργκ

Την Δευτέρα πέφτουν οι υπογραφές με Μπεργκ
INTIME SPORTS

Την Δευτέρα αναμένεται στην Αθήνα ο εκπρόσωπος του Μάρκους Μπεργκ και το μεσημέρι της ίδιας μέρας θα υπάρξει ραντεβού με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για να πέσουν οι υπογραφές στην ανανέωση του συμβολαίου του Σουηδού μέχρι το 2018.

Η ανανέωση του συμβολαίου του Μάρκους Μπεργκ με τον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι του 2018 με αυξημένες αποδοχές είχε οριστικοποιηθεί εδώ και ένα μήνα σχεδόν και αυτό που απέμενε ήταν η υπογραφή των συμβολαίων ανάμεσα στον Σουηδό άσο και το τριφύλλι.

Κάποιες άλλες δουλειές που είχε ο Σουηδός μάνατζερ του επιθετικού των πράσινων όμως ανέβαλλαν συνέχεια το ραντεβού των δυο πλευρών ώστε να πέσουν οι υπογραφές κάτι το οποίο και φυσικά δεν απασχολούσε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού από τη στιγμή που είχε επέλθει συμφωνία.

Τώρα όμως οι δυο πλευρές όπως ενημέρωσε και επίσημα ο Παναθηναϊκός έκλεισαν το ραντεβού ώστε να πέσουν και οι τζίφρες και αυτό θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα το μεσημέρι.

Εκεί ο Σουηδός άσος θα βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο του με το τριφύλλι που θα τον κρατάει στους πράσινους μέχρι το καλοκαίρι του 2018 με αυξημένες αποδοχές και μπόνους.

Υπογράφει και ο "Τριάντα"

Στην διάρκεια της άλλης εβδομάδας τώρα θα υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του και ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος. Ο κεντρικός αμυντικός των πράσινων ήταν ο πρώτος που είχε συμφωνήσει να ανανεώσει κατά την παρουσία των πράσινων στην Μόσχα για το ματς με την Ντιναμό αλλά είναι ο τελευταίος που θα βάλει την υπογραφή του στο σχετικό συμβόλαιο.

Και αυτό γιατί ο εκπρόσωπος του "Τριάντα" είναι ξένος και δεν είχε τύχει μέχρι τώρα να βρεθεί ξανά στην Ελλάδα. Την Τρίτη ή την Τετάρτη όμως θα είναι στην χώρα μας και έτσι θα τελειώσει θετικά και η ανανέωση του διεθνή στόπερ με τους πράσινους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ