ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θεραπεία ο Σίλντενφελντ

Θεραπεία ο Σίλντενφελντ

Θεραπεία έκανε την Δευτέρα ο Σίλντενφελντ λόγω των ενοχλήσεων στους προσαγωγούς. Δεν προπονήθηκε ο Ζέκα που θα επανεξεταστεί από οφθαλμίατρο.

Ο Παναθηναϊκός άρχισε με το δεξί τις επίσημες υποχρεώσεις κόντρα στον Παναιτωλικό, όμως ο Γιάννης Αναστασίου έχει προβλήματα που τον απασχολούν εν όψει της δεύτερης αγωνιστικής και την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Στην προπόνηση της Δευτέρας δεν συμμετείχε ο Γκόρντον Σίλντενφελντ που ακολούθησε θεραπεία λόγω των ενοχλήσεων στους προσαγωγούς και η κατάσταση του είναι πιθανό να ξεκαθαρίσει την Τετάρτη στην επόμενη προπόνηση της ομάδας, καθώς την Τρίτη υπάρχει ρεπό.

Εκτός προγράμματος ήταν και ο Ζέκα, λόγω του αιματώματος στο μάτι. Η κατάσταση του Πορτογάλου μέσου θα επανεκτιμηθεί από γιατρό και αν δοθεί το "οκ" την Τετάρτη θα επιστρέψει στις προπονήσεις. Όσον αφορά τον Μαυρία, συνέχισε τα ατομικά προγράμματα, όπως και ο Σταματάκης.

Στη προπόνηση στο Απήλιον, όσοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν τον αγώνα με τον Παναιτωλικό έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις με πάσες και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ