ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θέλει το εισιτήριο πρόκρισης στην "Πλατεία"

Θέλει το εισιτήριο πρόκρισης στην "Πλατεία"
INTIME SPORTS

Με στόχο την πρόκριση στη Νέα Σμύρνη ο Φερέιρα θα παρουσιάσει με αλλαγές το "τριφύλλι". Τα νέα πρόσωπα της άμυνας, οι προσθήκες Κουίνσι, Τοτσέ και το αίνιγμα στο κέντρο.

Ένας από τους δύο βασικούς στόχους απ' την αρχή της χρονιάς είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, και ο Παναθηναϊκός δίνει πολύ κρίσιμο τεστ σε νοκ άουτ ματς στην Νέα Σμύρνη (21:00) απέναντι στον Πανιώνιο.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας στην τελευταία προπόνηση της Παιανίας και θα παρατάξει την ομάδα του με αρκετές αλλαγές για μια ακόμα φορά.


Αν και κράτησε κλειστά τα "χαρτιά" του ο 65χρονος τεχνικός στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού, αρκετά από τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την ενδεκάδα είναι δεδομένα.

Πρώτος ο νούμερο ένα και υπερασπιστής της εστίας, Ορέστης Καρνέζης που πήρε λεπτά συμμετοχής στο ματς με την Κέρκυρα στο πρωτάθλημα και αναμένεται όπως και στον Εύοσμο να είναι κάτω από τα δοκάρια του.

Μετά τις απώλειες των Μπουμσόνγκ, Καντέ και Σαριέγκι παρτενέρ του Ματίας Μπιάρσμιρ στο κέντρο της άμυνας αναμένεται να είναι ο Λουκάς Βύντρα. Για τον λόγο αυτό στο δεξί άκρο μετακομίζει ο Στέργος Μαρίνος ενώ δεν είναι σίγουρο αν ο Ιωαννίδης προσφέρει "ανάσες" στον Σπυρόπουλο ή ο διεθνής αριστεροπόδαρος παραμείνει στην θέση του.

Στην θέση των αμυντικών χαφ, μετά την εξαιρετική του εμφάνιση με τους "Φαίακες", ο Βίκτορ Βιτόλο θα παραμείνει στα χαφ και μαζί του θα προστεθεί ένας εκ των Κατσουράνη ή Καραγκούνη αντί του "ταλαιπωρημένου" από τα συνεχή ματς, Σιμάο Μάτε Τζούνιορ.

Αν αυτός είναι ο "Κατσούρ" δεν αποκλείεται "τυπάρας" να πάρει την θέση του Ζέκα στα άκρα που θέλει ξεκούραση και δεν αποκλείεται να του τις δώσει ο συμπατριώτης του προπονητής.

Δεδομένη είναι η παρουσία στο άλλο άκρο του Κουίνσι ενώ Κλέιτον και Λέτο θεωρούνται οι επικρατέστεροι με τον Τοτσέ ωστόσο να δοκιμάστηκε στην θέση του Βραζιλιάνου άσου και δεν αποκλείεται να είναι στο αρχικό σχήμα και στην κορυφή της "γραμμής κρούσης" του Παναθηναϊκού. Θέση στο αρχικό σχήμα πιθανών να διεκδικήσει και ο Ρούντολφ Γκέργκελι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ