ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Θέλει να επιστρέψει ο Λουτσιάνο"

"Θέλει να επιστρέψει ο Λουτσιάνο"
INTIME SPORTS

Ο πατέρας του Λουτσιάνο Φιγκερόα, Χόρχε, δήλωσε ότι ο γιος του είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα και να ξαναφορέσει την φανέλα με το Τριφύλλι.

Έτοιμος να επιστρέψει στην Αθήνα και να φορέσει εκ νέου την πράσινη φανέλα με το τριφύλλι ο Λουτσιάνο Φιγκερόα, όπως φάνηκε ξεκάθαρα από την αντίδραση του πατέρα και ατζέντη του παίκτη, Χόρχε, όταν ενημερώθηκε για την επαναπροσέγγιση του Παναθηναϊκού και την προοπτική επιστροφής του στη χώρα μας.

"Ο Λουτσιάνο πέρασε πολύ όμορφα στο διάστημα που βρέθηκε στην Αθήνα και αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό. Δεν το έκρυψε ποτέ. Είναι δεδομένο ότι θα τον ενδιέφερε η προοπτική να επιστρέψει στην ομάδα"τόνισε στο "Goal" ο Χόρχε Φιγκερόα.

Στην συνέχεια ο πατέρας του παίκτη δεν θέλησε να αναφερθεί με λεπτομέρειες στην υπόθεση και προσπάθησε να κρατήσει αποστάσεις: "Ακόμη δεν έχει υπάρξει επαφή μαζί μου για να σας μιλήσω με πιθανότητες υλοποίησης. Εξετάζουμε κάποιες περιπτώσεις ομάδων που έχουν δείξει ενδιαφέρον, αλλά δεν υπάρχει κάτι σίγουρο".

Σημαντικό ρόλο στην τελική απόφαση του "Λούτσο" θα παίξει και η σύζυγος του, καθώς είναι σε προχωρημένο στάδιο εγκυμοσύνης. Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που ο Αργεντινός φορ, θέλησε να επιστρέψει στην πατρίδα του και είχε επαφές με αρκετές ομάδες (Αρχεντίνος Τζούνιορς, Ολίμπο και Ατλέτικο Ραφαέλα), όμως οι μεταγραφές ολοκληρώθηκαν στην Αργεντινή και έτσι η λύση του Παναθηναϊκού φαντάζει ως ιδανική για την οικογένεια Φιγκερόα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ