ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θέλει τον Σάντσεθ η Ρουμπίν Καζάν, φεύγει και ο Ταυλαρίδης

Θέλει τον Σάντσεθ η Ρουμπίν Καζάν, φεύγει και ο Ταυλαρίδης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία η Ρουμπίν Καζάν έχει στο στόχαστρο της τον Σέρχιο Σάντσεθ διευκολύνοντας τη λύση του συμβολαίου του με τους πράσινους. Δεν υπολογίζεται και ο Ταυλαρίδης.

Ο Παναθηναϊκός έχει προχωρήσει αρκετά το θέμα της λύσης του συμβολαίου του Σέρχιο Σάντσεθ και σε αυτό ρόλο παίζει και το γεγονός ότι ο Ισπανός είναι στο στόχαστρο της Ρουμπίν Καζάν και αποτελεί διακαή πόθο του Χάβι Γκράθια σύμφωνα με τους Ισπανούς.

Όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα "malaga.eldesmarque.com", ο 46χρονος τεχνικός έχει ψηλά στη λίστα του τον σέντερ μπακ του Παναθηναϊκού και αναμένεται άμεσα να κάνει την κίνηση του για την απόκτηση του.

Για να συμβεί αυτό όμως θα πρέπει ο Σάντσεθ που δεν υπολογίζεται από τους πράσινους να λύσει το συμβόλαιο του και να μείνει ελεύθερος κάτι που διευκολύνει τους πράσινους στις συζητήσεις τους με τους Ισπανούς. Σύμφωνα με το δημοσίευμα από την Ισπανία οι διαπραγματεύσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και σύντομα το deal θα ολοκληρωθεί.

Φεύγει και ο Ταυλαρίδης

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Τύπος της Κυριακής παρελθόν από τον Παναθηναϊκό θα αποτελέσει και ο Ταυλαρίδης ο οποίος επίσης δεν υπολογίζεται από τον Στραματσόνι. Ο έμπειρος στόπερ αν και είχε ανανεώσει το συμβόλαιο του για ένα ακόμη χρόνο ενημερώθηκε ότι δε θα είναι στα βασικά πλάνα του Ιταλού τεχνικού και είναι σε αναζήτηση ομάδας.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ