ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θα ξεκαθαρίσει σύντομα η υπόθεση Μπουμάλ για τον Παναθηναϊκό

Θα ξεκαθαρίσει σύντομα η υπόθεση Μπουμάλ για τον Παναθηναϊκό
Μπουμάλ INTIME SPORTS

Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ για την τροπή που έχει πάρει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Μπουμάλ και τη συνεννόηση που υπάρχει με τον Πανιώνιο. Στις 11:00 στα γραφεία της ΠΑΕ διεξάγεται η τακτική ΓΣ.

Δεν αποτελεί μυστικό ότι ο Ολιβιέ Μπουμάλ έχει τοποθετηθεί στην πρώτη θέση της εγχώριας μεταγραφικής λίστας των Τάκη Φύσσα - λεωνίδα Βόκολου. Ο Καμερουνέζος επιθετικός από την 1η Ιανουαρίου του 2016 θα αποκτήσει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του, αφού το συμβόλαιο του με τον Πανιώνιο ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου του ίδιου έτους.

Θεωρητικά, αυτή η λεπτομέρεια έπρεπε να λειτουργήσει προς όφελος των ιθυνόντων του Παναθηναϊκού, όμως δεν προτίθενται να κινηθούν μέσω της συγκεκριμένης οδού. Αντίθετα, επειδή το τελευταίο χρονικό διάστημα οι δύο διοικήσεις έχουν δημιουργήσει καλή σχέση, υπάρχει η διάθεση ο ποδοσφαιριστής να φορέσει τη φανέλα με το Τριφύλλι κατόπιν συνεννόησης.

Άλλωστε, η επιδίωξη των διοικούντων των Νεοσμυρνιωτών αφορά την αποκόμιση - έστω και μικρού - κέρδους από τον Μπουμάλ, ο οποίος εκτιμάται ως το πιο ακριβό περιουσιακό στοιχείο του ρόστερ. Για αυτό του έχουν διαμηνύσει πως εάν δεν ανανεώσει μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου, τότε θα προσπαθήσουν να πουλήσουν τα δικαιώματα του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sport24.gr, μεταξύ του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή και των εκπροσώπων των δύο ομάδων, διατηρείται δίαυλος επικοινωνίας και επικρατεί η βούληση να καταλήξουν σε αμοιβαία αποδεκτή λύση. Οι τρεις πλευρές συμφωνούν ότι η υπόθεση δεν χρειάζεται να διαρκέσει σε μάκρος και προσδοκούν ότι θα συμφωνήσουν στα επόμενα δύο με τρία 24ωρα.

Στις 11:00 η Γενική Συνέλευση

Όπως έχει ανακοινωθεί, την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου στις 11:00 στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι, θα διεξαχθεί η τακτική Γενική Συνέλευση. Το ενδιαφέρον εστιάζεται στο αν θα εκπροσωπηθεί η κυπριακή off shore εταιρία, Sortivo International, συμφερόντων του Γιάννη Αλαφούζου, η οποία κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Εφόσον παρουσιαστεί ο εκπρόσωπος της μεγαλομετόχου, τότε θα διαπιστωθεί η απαρτία και η ΓΣ θα διεξαχθεί.

Σε διαφορετική περίπτωση, η απαρτία δεν συμπληρώνεται και η επαναληπτική ΓΣ έχει οριστεί για τις 4 Ιανουαρίου του 2016, στην ίδια ώρα και στο ίδιο μέρος. Επί της ουσίας, η διαφορά έγκειται στο ότι θα έχουν μεσολαβήσει οι εκλογές της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας".

Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης δεν περιλαμβάνεται κάτι περίεργο, διότι πρόκειται για την απαλλαγή των ευθυνών του προηγούμενου ΔΣ, της έγκρισης συμβάσεων και των αμοιβών των μελών της διοίκησης και ορισμένα διαδικαστικά ζητήματα. Το μοναδικό ερωτηματικό αφορά την αντικατάσταση του παραιτηθέντος, Γιάννη Ηρειώτη στο ΔΣ και αν τη θέση θα την καταλάβει ο Χρήστος Παναγόπουλος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ