ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο μικροσκόπιο του Παναθηναϊκού ο Μπουμάλ

Στο μικροσκόπιο του Παναθηναϊκού ο Μπουμάλ
INTIME SPORTS

Ο μεσοεπιθετικός του Πανιωνίου, Ολιβιέ Μπουμάλ, έχει ξεχωρίσει στην εγχώρια λίστα του Παναθηναϊκού. Διαβάστε τι ισχύει με το συμβόλαιο του και πως θα μπορούσε αποκτηθεί. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Κατά κύριο λόγο, οι Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος δραστηριοποιούνται στις αγορές του εξωτερικού, ωστόσο δεν παραλείπουν να ελέγχουν το πρωτάθλημα της Superleague. Ένας ποδοσφαιριστής τον οποίο έχουν ξεχωρίσει και εκτιμούν ότι μπορεί να βοηθήσει, σε σχετικά χαμηλό κόστος, είναι ο Ολιβιέ Μπουμάλ του Πανιωνίου.

Ο 26χρονος Καμερουνέζος μεσοεπιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο έως τις 30 Ιουνίου του 2016 και από την 1 Ιανουαρίου, έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του. Αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με την ηλικία, τις ικανότητες, τις εμφανίσεις του και τις λογικές απαιτήσεις του, τον καθιστούν ελκυστική περίπτωση.

Επιπροσθέτως, είναι λογικό ο ίδιος ο Μπουμάλ να επιθυμεί να εξαργυρώσει την απόδοση του με τον Πανιώνιο με ένα συμβόλαιο με πιο συμφέροντες όρους, καθώς και να αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο, μία ευκαιρία που του παρέχει ο Παναθηναϊκός. Μέχρι στιγμής, στον Πανιώνιο που πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού, έχει 14 συμμετοχές με 4 γκολ και 7 ασίστ!

Η παράμετρος του Πανιωνίου

Οι διοικούντες τον Πανιώνιο πιέζουν τον Μπουμάλ, προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιο του. Ο Καμερουνέζος αποτελεί ότι ποιοτικότερο έχει να επιδείξει το ρόστερ της ομάδας της Νέας Σμύρνης και δεν θα προτίθενται να τον χάσουν χωρίς το παραμικρό όφελος. Γεγονός απόλυτα φυσιολογικό, λόγω και των οξύτατων οικονομικών προβλημάτων που διαχειρίζονται.

Αυτό που έχουν αφήσει να εννοηθεί είναι πως εάν ο Μπουμάλ δεν υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου, θα πουλήσουν τα δικαιώματα του σε άλλη ομάδα. Αυτό θα συμβεί προκειμένου να αποκομίσουν ένα μικρό κέρδος, έστω και αν πρόκειται για τον καλύτερο παίκτη τους.

Η μέση λύση

Στο χρονικό διάστημα που ο Γιάννης Αλαφούζος ηγείται του Παναθηναϊκού, ο Πανιώνιος αντιμετωπιζόταν ως άμεσα προσκείμενος στον Ολυμπιακό. Από την αρχή του 2015, οι σχέσεις έχουν ομαλοποιηθεί, με αποκορύφωμα την παραχώρηση του Ρισβάνη και την αγορά του 17χρονου στόπερ Ευαγγέλου.

Σύμφωνα με μία φημολογία που έχει αναπτυχθεί, έχει επιτευχθεί «συμφωνία κυρίων» και ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να αγοράσει τον Μπουμάλ έναντι ενός συμβολικού ποσού τον Ιανουάριο, ώστε να έχει ο Πανιώνιος ένα μικρό όφελος.

Πάντως, άλλες πηγές από τη Νέα Σμύρνη υποστηρίζουν ότι ο Μπουμάλ έχει δεχτεί μία δελεαστική πρόταση από τον Αστέρα Τρίπολης και απλώς περιμένει την είσοδο του νέου έτους για να υπογράψει και να ανακοινώσει τη συμφωνία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ