ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τη Δευτέρα (6/6) ξεκινούν τα έργα στην Λεωφόρο

Τη Δευτέρα (6/6) ξεκινούν τα έργα στην Λεωφόρο
Λεωφόρος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η πρώτη φάση των έργων στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας θα ξεκινήσει τη Δευτέρα (6/6) ενώ θα υπάρξει και ενημέρωση από τους υπεύθυνους για το τι μέλει γενέσθαι.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός την Δευτέρα (6/6) θα ξεκινήσουν τα έργα στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας για την ανακατασκευή του Απόστολος Νικολαϊδης. Όπως είχαν κάνει γνωστό από την πράσινη ΠΑΕ η πρώτη φάση των έργων αφορά την κατασκευή για τις πρώτες σουίτες οι οποίες ήδη έχουν καταλήξει σε φίλους του τριφυλλιού που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους.

Επίσης σε αυτή την πρώτη φάση των έργων θα γίνει και ανακαίνιση του εσωτερικού του γηπέδου (καθίσματα, τουαλέτες) ενώ σε δεύτερη φάση θα γίνει η κατασκευή της δεύτερης εξέδρας πάνω από την Τσόχα. Τα πρώτα έργα αναμένεται να κρατήσουν γύρω στους 3 μήνες και θα έχουν ολοκληρωθεί στις αρχές Σεπτέμβρη. Κάτι το οποίο σημαίνει ότι τα πρώτα Ευρωπαϊκά ματς θα γίνουν στο ΟΑΚΑ και ίσως και η πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Περισσότερα βέβαια θα γίνουν γνωστά την Δευτέρα καθώς θα υπάρξει και ενημέρωση από τους αρμόδιους αρχιτέκτονες για το πως θα εξελιχθούν τα έργα, την πορεία που θα έχουν και πότε αναμένεται να ολοκληρωθούν.

Η ενημέρωση της πράσινης ΠΑΕ ανέφερε: "Τη Δευτέρα 6 Ιουνίου στις 12 το μεσημέρι σας προσκαλούμε να έρθετε στη Λεωφόρο για να δείτε την έναρξη των εργασιών στο γήπεδο και να ενημερωθείτε από τους υπεύθυνους του έργου για το τι μέλλει γενέσθαι".

Έφτασε τα 2 εκατομμύρια το ποσό που έχει συγκεντρωθεί

Εν τω μεταξύ το ποσό που έχει συγκεντρωθεί για το γήπεδο έφτασε τα 2 εκατομμύρια ευρώ καθώς μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι το συνολικό ποσό που είχαν δώσει οι φίλοι του τριφυλλιού ήταν 1.993.592,00 ενώ περισσότεροι από 1.500 φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν ανανεώσει το διαρκείας τους για την επόμενη σεζόν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ