ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Την Τετάρτη η παρουσίαση της νέας φανέλας του Παναθηναϊκού

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΚΟΡΤΡΑΙΚ (Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΚΟΡΤΡΑΙΚ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Την Πέμπτη ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει σε φιλικό στη Λεωφόρο την Άλκμααρ με τους πράσινους να αγωνίζονται για πρώτη φορά με τη νέα φετινή τους εμφάνιση η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί μια μέρα νωρίτερα.

Την Πέμπτη (20/7) ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Άλκμααρ στην πρόβα τζενεράλε της φετινής σεζόν με την αναμέτρηση να γίνεται στην Λεωφόρο.

Στο παιχνίδι με τους Ολλανδούς οι πράσινοι θα αγωνιστούν για πρώτη φορά φέτος με τη νέα φετινή τους εμφάνιση η οποία είναι σχεδιασμένη από τη "NIKE". Το τριφύλλι μπορεί και στα έως τώρα φιλικά να χρησιμοποίησε φανέλες της "NIKE" αλλά αυτές δεν ήταν οι επίσημες εμφανίσεις για τη σεζόν 2017-18.

Για αυτό και η παρουσίαση των εμφανίσεων της νέας περιόδου θα να γίνει την Τετάρτη (19/7) σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει η πράσινη ΠΑΕ σε συνδυασμό με την εταιρεία ένδυσης που θα ντύνει φέτος το τριφύλλι.

Εκεί θα παρουσιαστούν οι τρεις εμφανίσεις των πράσινων για την αγωνιστική περίοδο 2017-18 καθώς φυσικά και η παρουσίαση της φανέλας που θα φορούν οι γκολκίπερ του Παναθηναϊκού με την μια εξ αυτών όμως σύμφωνα με πληροφορίες να είναι αυτή που ήδη φόρεσαν οι Βλαχοδήμος, Στιλ, Κότσαρης στα τρία φιλικά στην Ολλανδία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ