ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τετ α τετ με τους Νέους είχε ο Γιάννης Σαμαράς

Τετ α τετ με τους Νέους είχε ο Γιάννης Σαμαράς
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του Παναθηναϊκού ενημέρωσε τους Νέους του Παναθηναϊκού για το πλάνο της νέας σεζόν και τους είπε πως όλοι οι επαγγελματίες θα βρεθούν στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας.

Οι προπονήσεις της ομάδας Νέων του Παναθηναϊκού ολοκληρώνονται την Παρασκευή (7/6) και ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας του Τριφυλλιού ξεκίνησε από την Τετάρτη να ενημερώνει τους παίκτες της ομάδας Νέων επαγγελματίες και μη για το τι θα γίνει την επόμενη σεζόν.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Σαμαράς τα είπε την Τετάρτη με τους τρεις επαγγελματίες που δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες και συγκεκριμένα τους Κουσίδη, Σταματάκη και Μουζακίτη ενώ μίλησε και με τους Ρισβάνη και Κασαπάκη.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα υπάρξει επαφή με τους υπόλοιπους 94αρηδες και 95αρηδες των πράσινων καθώς και μια ομιλία προς όλα τα παιδιά της ομάδας των Νέων.

Όλοι οι επαγγελματίες στη προετοιμασία

Ο Γιάννης Σαμαράς είχε τετ α τετ επαφές με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των πράσινων αλλά ενημέρωσε άπαντες πως όλοι όσοι έχουν υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο, τόσο όσοι ήταν στην Παιανία όσο και όσοι έχουν υποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα θα ξεκινήσουν προετοιμασία με την πρώτη ομάδα στις 4 Ιουλίου.

Και ο τεχνικός των πράσινων Γιάννης Αναστασίου μέσα από τις προπονήσεις θα αποφασίσει ποιοι θα ακολουθήσουν το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Τριφυλλιού στην Ολλανδία.

Παράλληλα υπήρξε ενημέρωση στον Ρισβάνη πως και αυτός θα ξεκινήσει προετοιμασία με την πρώτη ομάδα ενώ για το θέμα της υπογραφής του πρώτου του επαγγελματικού συμβολαίου με το Τριφύλλι θα γίνει νέα συζήτηση τον επόμενο μήνα.

Πρώτη και για τους Νέους στις 4 Ιουλίου

Ακόμη ο Γιάννης Σαμαράς ενημέρωσε τα παιδιά πως και η προετοιμασία των Νέων θα ξεκινήσει στις 4 Ιουλίου και το πρόγραμμα της θα είναι παράλληλο και ταυτόσημο με αυτό της πρώτης ομάδας και θα έχει διαμορφωθεί από τους Φος και Ρούτερ σε μεγάλο βαθμό.

Μάλιστα ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού ενημέρωσε άπαντες πως θα πρέπει είτε ακολουθήσουν την προετοιμασία της πρώτης ομάδας, είτε μείνουν στην προετοιμασία των Νέων θα πρέπει να συνεχίσουν να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Καθώς όπως τους είπε και όπως άλλωστε είχε τονίσει και ο Γιάννης Αναστασίου κατά την παρουσίαση ο τεχνικός του Τριφυλλιού θα έχει συνέχεια το βλέμμα του πάνω τους και όποιος ξεχωρίζει θα πηγαίνει στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ