ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τετ α τετ Φερέιρα με Λέτο, Κουίνσι, Κατσουράνη

Τετ α τετ Φερέιρα με Λέτο, Κουίνσι, Κατσουράνη
INTIME SPORTS

Σύντομα τετ α τετ με τους Σεμπάστιαν Λέτο, Κουίνσι και Κώστα Κατσουράνη είχε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στη προπόνηση της Τρίτης ενώ δεν μίλησε στους ποδοσφαιριστές του.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αρέσκεται στο να έχει τετ α τετ με τους παίκτες του στη διάρκεια των προπονήσεων και την Τρίτη συνομίλησε για λίγη ώρα με τους Λέτο, Κουίνσι και Κατσουράνη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ρώτησε τους δυο πρώτους για την κατάσταση της υγείας τους ενώ με τον "Κατσούρ" συζήτησαν για την εικόνα της ομάδας το τελευταίο διάστημα.

Ο 65χρονος Πορτογάλος τα είπε με τους Λέτο, Κουίνσι και Κατσουράνη και όσο δύσκολο και αν είναι για κάποιον να μάθει τι μπορεί να έχει ειπωθεί σε ένα τετ α τετ είναι λογικό με τους δυο πρώτους να μίλησε για την κατάσταση των τραυματισμών τους ενόψει της συνέχειας.

Ο Λέτο μάλιστα ο οποίος αισθάνεται και καλύτερα ζήτησε να δώσει το παρών στο ματς με την Ξάνθη με τον Φερέιρα όμως να του λέει ότι θα τον προφυλάξει για τα πιο δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν.

Ο Πορτογάλος τεχνικός όσον αφορά τον Κουίνσι τον ρώτησε σε τι κατάσταση είναι πλέον μετά τον τραυματισμό του στην Λιβαδειά.

Τέλος και σε ότι αφορά το τετ α τετ με τον Κατσουράνη είναι γνωστό πως ο Φερέιρα έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον "Κατσούρ"και την άποψη του γύρω από την ομάδα. Μάλιστα και άλλες φορές στο παρελθόν έχει μιλήσει μαζί του μετά από κάποια αρνητικά αποτελέσματα του Τριφυλλιού για να δει τι δεν πάει καλά.

Από εκεί και πέρα θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο Φερέιρα δεν θέλησε να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του για την ήττα από τον Λεβαδειακό κάτι που σίγουρα θα κάνει μέσα στην εβδομάδα αλλά ίσως θέλει πρώτα να περάσει η... μπόρα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ