ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τετ α τετ... ενδεκάδας στον Παναθηναϊκό

Τετ α τετ... ενδεκάδας στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα είχε τετ α τετ την Παρασκευή με τον Βύντρα θα συνομιλήσει και το Σάββατο μαζί του και εν συνεχεία θα αποφασίσει για την ενδεκάδα των πράσινων.

Το πρώτο παιχνίδι του νέου έτους για τον Παναθηναϊκό αποτελεί ταυτόχρονα και το πρώτο ματς των πράσινων στο ΟΑΚΑ μετά την ήττα από την Βέροια και τα όσα είχαν ακολουθήσει με αρκετούς παίκτες του Τριφυλλιού να μπαίνουν στο "μάτι του κυκλώνα" και τα αποδυτήρια να μοιάζουν έτοιμα να εκραγούν.

Ιδίως τα πρώτα 24ώρα μετά την ήττα στην τελευταία αγωνιστική των πράσινων εκτός έδρας και κυρίως των όσων ακολούθησαν.

Ήδη ο Χριστοδουλόπουλος μετά από τετ α τετ που είχε με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα και κοινή απόφαση και των δυο αποκλείστηκε της αποστολής ενώ κανείς δεν ξέρει ακόμα ποια θα είναι η τελική 18άδα που θα επιλέξει ο Αργεντινός τεχνικός.

Το κλίμα παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει είκοσι μέρες παραμένει τεταμένο και ενδεικτικό ως προς αυτό ήταν και τα πολλά δυνατά μαρκαρίσματα στην προπόνηση της Παρασκευής και του διπλού με την κατάσταση ευτυχώς να παραμένει εντός ορίων.

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα ο οποίος στήριξε απόλυτα τους ποδοσφαιριστές του το επόμενο διάστημα της ήττας από τη Βέροια έχει να διαχειριστεί και την ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στον Λεβαδειακό γνωρίζοντας ότι αρκετοί παίκτες λόγω των όσων έχουν ακούσει, κυρίως οι Έλληνες, να μην είναι σε θέση να παίξουν.

Τετ α τετ με Βύντρα

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού την Παρασκευή είχε τετ α τετ με τον Λουκά Βύντρα, τον ποδοσφαιριστή που είναι στο στόχαστρο, και δεν αποκλείεται να έχει ένα ακόμα το Σάββατο το πρωί πριν κατασταλάξει στην απόφαση του για την ενδεκάδα.

Το τι ειπώθηκε ανάμεσα στους δυο τους φυσικά και το γνωρίζουν οι ίδιοι αλλά είναι σίγουρο ότι ο Ρότσα θα θέλησε να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο 31χρονος άσος ο οποίος μπήκε στον ένατο χρόνο παρουσίας του στον Παναθηναϊκό και αν ο ίδιος θέλει ή όχι να βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα.

Το δίλημμα...

Η παρουσία του Βύντρα στο αρχικό σχήμα αποτελεί και το μοναδικό δίλημμα που έχει να αντιμετωπίσει ο Χουάν Ραμόν Ρότσα ο οποίος τις προηγούμενες μέρες είχε φανερώσει τα πλάνα του.

Συγκεκριμένα κάτω από τα γκολπόστ θα παίξει ο Καρνέζης. Στα δεξιά θα αγωνιστεί ο Σεϊταρίδης και αριστερά ο Σπυρόπουλος ενώ για το κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Βύντρα, Πίντο και Βελάσκες είναι οι επικρατέστεροι.

Στην μεσαία γραμμή θα παίξει ο Βιτόλο έχοντας δίπλα του τον Ζέκα στα δεξιά και τον Σισοκό στα αριστερά. Στην τριάδα της επίθεσης αναμένεται να αγωνιστούν στα αριστερά ο Κουίνσι, δεξιά ο Μαυρίας και στην κορυφή θα βρεθεί και πάλι ο Τοτσέ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ