ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τεστ για Νίνη και νέους

Τεστ για Νίνη και νέους
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου θα έχει μαζί του στο φιλικό με την ΑΕΚ 23 ποδοσφαιριστές έχοντας την ευκαιρία να τσεκάρει την κατάσταση του Σωτήρη Νίνη αλλά και κάποιων νέων όπως οι Μπερίσα και Σταματάκης.

Με τον Σωτήρη Νίνη στην αποστολή θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΑΕΚ καθώς ο Γιάννης Αναστασίου συμπεριέλαβε τον 24χρονο άσο στην αποστολή των πράσινων για το φιλικό του Σαββάτου όπως ανακοίνωσε μετά την προπόνηση της Παρασκευής.

Ο Έλληνας τεχνικός πήρε μαζί του 23 ποδοσφαιριστές αφήνοντας εκτός τους τέσσερις τραυματίες Ατζαγκούν, Καρέλη, Ζέκα και Κότσαρη αλλά και τον Πράνιτς ο οποίος είναι ο πιο επιβαρυμένος από τους διεθνείς του τριφυλλιού.

Το παιχνίδι με την ΑΕΚ θα αποτελέσει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Γιάννη Αναστασίου για να τσεκάρει την αγωνιστική παρουσία του Σωτήρη Νίνη αλλά και κάποιων νεαρών ποδοσφαιριστών όπως οι Μπερίσα και Σταματάκης με μικρό χρόνο συμμετοχής και αυτός σε φιλικά έως τώρα.

Επίσης θα δοθεί χρόνος και σε παίκτες όπως οι Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Ρισβάνης αλλά και φυσικά στον Ντίνα που επανέρχεται από τραυματισμό.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφορικά με την προπόνηση ανέφερε:

"Την τελευταία του προπόνηση πριν το αυριανό φιλικό ματς με την ΑΕΚ (22/11/2014 - 15:00) πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Παναθηναϊκός στο Κορωπί.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε ζέσταμα αρχικά, στη συνέχεια ασκήσεις με πάσες ενώ στο τέλος οι παίκτες χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ, όπου οι επιθετικοί έκαναν τελειώματα και οι αμυντικοί τακτική.

Ζέκα και Κότσαρης έκαναν ατομικό πρόγραμμα, ενώ Ατζαγκούν και Καρέλης συνέχισαν τη θεραπεία τους.
Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον αγώνα με τους «κιτρινόμαυρους», που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, με τον Γιάννη Αναστασίου να αφήνει εκτός μόνο τους τέσσερις προαναφερθέντες και τον Πράνιτς, για λόγους ξεκούρασης".

Οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή των πράσινων είναι οι:

Κοτσόλης, Στιλ, Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Μπούρμπος, Μέντες, Λαγός, Μπαϊράμι, Δώνης, Μπούι, Σταματάκης, Νίνης, Κλωναρίδης, Μπεργκ, Μπερίσα, Ντίνα, Πέτριτς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ