ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τέσσερις υποψήφιοι για την θέση του τεχνικού διευθυντή

Τέσσερις υποψήφιοι για την θέση του τεχνικού διευθυντή

Ένας εκ των Τζιανλούκα Νάνι, Στάν Φόλκς, Ζήση Βρύζα και Βέλιμιρ Ζάετς θεωρούνται ως φαβορί για την αντικατάσταση του Κάρλος Φρέιτας στην θέση του τεχνικού διευθυντή.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η ανάληψη καθηκόντων για την θέση του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό.

Η διοικούσα επιτροπή αναλώθηκε την περισσότερη ώρα στο θέμα αυτό παρά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Η μακροσκελή λίστα των υποψηφίων (αρχικά ήταν δέκα περίπου)... έγινε πιο μικρή μετά από την συζήτηση των Γόντικα, Πολέμη και Νίκα και πλέον στο τραπέζι είναι τέσσερα ονόματα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως επικρατέστεροι για την θέση αυτή είναι οι Τζιανλούκα Νάνι, Ζήσης Βρύζας, Σταν Φαλκς και Βέλιμιρ Ζάετς.

Αντίθετα, δεν φαίνεται να προχωρούν μετά τα όσα συζήτησε η διοικούσα επιτροπή τα ονόματα και οι περιπτώσεις των Γιάσμικο Βέλιτς, Δημήτρη Μάρκου καθώς και Άκη Ζήκου.

Ο Ζάετς γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα μέσα στην ομάδα και σαφώς θεωρείται από τους πλέον κατάλληλους για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Νάνι και Βρύζας θεωρούνται τα φαβορί ενώ έντονα "φλερτάρει" και η περίπτωση του Κροάτη και πρώην άσου του Παναθηναϊκού, Ζάετς.

Για τον πρώτο μένει ελεύθερος από την ιταλική Μπρέσια και δεν αποκλείεται να είναι ο "κερδισμένος" στην κούρσα. Ο Βρύζας έχει ως "σκόπελο" την Εθνική ομάδα και ότι συμβεί στην περίπτωση του θα γίνει μετά τους αγώνες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με Μάλτα και Εκουαδόρ.

Τέλος, ο Ζάετς γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις στην Παιανία και παρόλο που μπορεί να έχει "εχθρούς" έχει αρκετά συν η περίπτωσή του, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Αουτσάιντερ είναι ο Σταν Φαλκς στην τετράδα που έχει προεπιλεγεί από την διοικούσα επιτροπή που δεν αποκλείεται να συναντηθεί και την Τετάρτη για να κάνει τις τελικές της επαφές.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ