ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τέσσερις αλλαγές από τον Αναστασίου

Τέσσερις αλλαγές από τον Αναστασίου
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου σχεδιάζει ανακατατάξεις στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν, ενισχύοντας τη μεσαία γραμμή του και βάζοντας "φρέσκα πόδια". (vds)

Με τέσσερις αλλαγές και με ενισχυμένη μεσαία γραμμή προτίθεται να παρατάξει τον Παναθηναϊκό στο Philips Stadion ο Γιάννης Αναστασίου, στο παιχνίδι με την Αϊντχόφεν.

Ο προπονητής του Τριφυλλιού αναμένεται να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον Λουκ Στιλ και να τον διατηρήσει στην εστία, όπως και στους Σίλντενφελντ, Κουτρουμπή και Νάνο, στο κέντρο της άμυνας και στο αριστερό άκρο.

Ο Μπούρμπος θα δώσει τη θέση του στον Τριανταφυλλόπουλο, προκειμένου να πάρει ανάσες αλλά και για να προστεθεί ύψος στις στημένες φάσεις σε άμυνα και επίθεση.

Στη μεσαία γραμμή, ο Αναστασίου θα επιλέξει τριάδα με τον Λαγό να καλύπτει το χώρο μπροστά από τους δύο στόπερ και τους Μπούι και Δώνη να τον πλαισιώνουν δεξιά και αριστερά. Οι δύο νεοεισελθόντες θα αντικαταστήσουν τους Πράνιτς και Ατζαγκούν, οι οποίοι ήταν βασικοί απέναντι στον ΟΦΗ.

Στην επίθεση, ο Κλωναρίδης θα αρχίσει στην κορυφή, ο Ζέκα θα μετατεθεί στο δεξί άκρο και ο Ντίνας θα εισέλθει στο αριστερό, αντί του Καρέλη ο οποίος δείχνει σημάδια κόπωσης από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Προτροπές από τον Αναστασίου

Πριν την έναρξη του προγράμματος, ο Αναστασίου συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές του και τους υπενθύμισε όσα συζήτησαν τις προηγούμενες ημέρες στο "Γεώργιος Καλαφάτης". Τους προέτρεψε να βγάλουν τον καλύτερο εαυτό τους και να δείξουν ότι η πραγματική τους αξία δεν είναι αυτή που φαίνεται τις τελευταίες εβδομάδες.

Στη συνέχεια, οι ποδοσφαιριστές πραγματοποίησαν την τελευταία του προπόνηση πριν το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν (23/10/2014 - 22:05 Novasports 2) στο «Phillips Stadion».

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις πέντε εναντίον δυο, ακολούθως ασκήσεις κυκλοφορίας και τέλος, οικογενειακό δίτερμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ