ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τέσσερα γκολ έξι χρόνια μετά για τον Παναθηναϊκό

Τέσσερα γκολ έξι χρόνια μετά για τον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Από την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ και πάλι εκτός έδρας τον Απρίλιο του 2008 είχε να δεχτεί τέσσερα γκολ σε αγώνα πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός.

Ούτε ένα, ούτε δυο, ούτε τρία αλλά 6,5 χρόνια πίσω αν ψάξει κανείς θα βρει την προηγούμενη τόσο μεγάλη ήττα του Παναθηναϊκού σε αγώνα του Ελληνικού πρωταθλήματος. Ήταν και πάλι μια εκτός έδρας αναμέτρηση για τους πράσινους οι οποίοι στις 6 Απριλίου του 2008 αντιμετώπιζαν στο Παγκρήτιο τον ΟΦΗ.

Το τριφύλλι σε εκείνο το ματς γνώρισε την ήττα με 4-1 από τους Κρητικούς οι οποίοι είχαν επικρατήσει κατά κράτος του Παναθηναϊκού οδηγώντας τους στην συντριβή. Ο ΟΦΗ είχε προηγηθεί με τον Ντρούλιτς στο 32' και ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε στο 40' με τον Σαλπιγγίδη. Ακολούθησαν όμως τρία γκολ από τους Σίμιτς στο 44', Σφακιανάκη στο 52' και Πόποβιτς στο 78' για το τελικό αποτέλεσμα.

Έκτοτε ο Παναθηναϊκός έχει χάσει με τέσσερα και πλέον γκολ μόνο σε ευρωπαϊκά ματς. Το πρώτο κόντρα στην Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ στις 14/9/2010 όπου ηττήθηκε με 5-1 στο Καμπ Νου και η πιο πρόσφατη η ήττα από την Οντένσε με 4-3 στο ΟΑΚΑ στο ματς τις 2 Αυγούστου 2011 για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Παναθηναϊκό να σκοράρει με τους Μπουμσόνγκ, Τοτσέ και Πετρόπουλο.

Μάλιστα στην τελευταία τεσσάρα πριν από αυτή με την Ξάνθη υπήρχε και ένας κοινός παρανομαστής με το σημερινό ματς και αυτός ήταν ο Σίλβα Κλέιτον που είχε ξεκινήσει βασικός σε εκείνο το παιχνίδι.

Αυτή μάλιστα όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας ήταν η μεγαλύτερη ήττα του Παναθηναϊκού στον ενάμιση χρόνο που βρίσκεται ο Γιάννης Αναστασίου στον πάγκο του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ