ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τέλος Μαρτίου το Δ.Σ.

Τέλος Μαρτίου το Δ.Σ.
Πατέρας Βγενόπουλος Βαρδινογιάννης Γιαννακόπουλος INTIME SPORTS

Στις 29 ή 30 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με πληροφορίες το κρίσιμο Δ.Σ., μια ημερομηνία που δεν αποκλείεται να "φιξάρει" σήμερα ο Δημήτρης Γόντικας που έχει προβεί σε συνομιλίες με όλους τους μετόχους και να την ανακοινώσει η "πράσινη" ΠΑΕ.

Οριστική λύση στο θέμα της περιβόητης ημερομηνίας που θα πραγματοποιηθεί ένα ακόμα κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο είναι γεγονός.

Συγκεκριμένα, στα τέλη Μαρτίου στις 29 ή 30 θα πραγματοποιηθεί τελικά το Δ.Σ. που εσπευσμένα ζήτησε να γίνει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης με την παρουσία όλων των μετόχων αν αυτό ήταν εφικτό.

Οι προσωπικές επαφές που είχε την εξουσιοδότηση (του Τζίγγερ) να κάνει ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της "πράσινης" ΠΑΕ με τους μετόχους της κατέληξαν στο συμπέρασμα πως το κρίσιμο αυτό Δ.Σ. θα πραγματοποιηθεί στις 29 ή τις 30 Μαρτίου προκειμένου να είναι άπαντες παρόντες με εξαίρεση σαφώς τον Ανδρέα Βγενόπουλου, που άμεσα με τοποθέτησή του είχε πει πως θα απέχει αλλά θα στηρίξει όποια απόφαση.

Οι δύο αυτές ημερομηνίες βοηθούν στο να είναι παρών και ο Νικόλας Πατέρας, ο οποίος θα απουσίαζε νωρίτερα στο εξωτερικό.

Ετσι, εντός της ημέρας (11/03) αναμένονται οι τελικές επαφές του Δημήτρη Γόντικα με τους μετόχους της ΠΑΕ Παναθηναϊκού προκειμένου να οριστικοποιηθεί και τυπικά η ημερομηνία του επόμενου διοικητικού συμβουλίου.

Ενα Δ.Σ. που θα κρίνει πολλά για την επόμενη μέρα του συλλόγου σε διοικητικό και σαφώς οικονομικό επίπεδο με τις ενδείξεις ακόμα να μην είναι ευχάριστες και πειστικές για ένα καλύτερο αύριο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ