ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τελευταία προσπάθεια για Τζίγγερ - Βγενόπουλο

Τελευταία προσπάθεια για Τζίγγερ - Βγενόπουλο
Πατέρας Βγενόπουλος Βαρδινογιάννης Γιαννακόπουλος INTIME SPORTS

Μία τελευταία προσπάθεια να καθίσουν στον ίδιο τραπέζι Τζίγγερ - Βγενόπουλος θα γίνει από τον Θανάση Γιαννακόπουλο. Νέα δημοσιεύματα για Αλαφούζο.

Σε διοικητικό αδιέξοδο βρίσκεται ο Παναθηναϊκός μετά τα όσα συνέβησαν στην Γενική Συνέλευση της Τετάρτης (18/4) και πλέον όλοι περιμένουν τις αρχές Μαΐου για να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα των μετόχων.

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες θα γίνει μία τελευταία προσπάθεια την άλλη εβδομάδα από τον Θανάση Γιαννακόπουλο, έτσι ώστε να φέρει κοντά τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Ανδρέα Βγενόπουλο.

Φυσικά και κανείς δεν περιμένει να βρεθεί λύση μεταξύ των δυο ανδρών, αφού οι προθέσεις τους έχουν γίνει ξεκάθαρες εδώ και καιρό, όμως αν καθίσουν στο ίδιο τραπέζι παρουσία και των άλλων μετόχων, ίσως υπάρξει επόμενη μέρα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Επιμένει ο Αλαφούζος

Η εφημερίδα Goal News ισχυρίζεται πως ο Γιάννης Αλαφούζος και η ομάδα του περιμένουν υπομονετικά τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό και θα μπουν τελικά στην ΠΑΕ στην Γενική Συνέλευση τον Μάιο.

Μάλιστα το ποσό που έχει μαζευτεί αγγίζει τα 4.5 εκ. ευρώ, ποσό που είναι ικανό για να τρέξουν τις υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί.

Εσείς διαβάστε επίσης τις δηλώσεις Τσιρίλο για Λέτο και Μαυρία, την απόφαση του Ερασιτέχνη να μην κινηθεί νομικά για τη Λεωφόρο, τον Παναθηναϊκό του πρώτου ημιχρόνου και την τελευταία προσπάθεια να τα βρουν Τζίγγερ - Βγενόπουλος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ