ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τελειώνει με Μπεργκ, περιμένει "Κάρα"

Τελειώνει με Μπεργκ, περιμένει "Κάρα"
INTIME SPORTS

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται στην Ελλάδα ο Μάρκους Μπεργκ για να κλείσει οριστικά το ενδεχόμενο μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό. Επιστρέφει και απαντά ο Καραγκούνης

Μετά το στραπάτσο με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη στον Παναθηναϊκό θέλουν να γυρίσουν το περίεργο κλίμα που έχει δημιουργηθεί με την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε.

Μάλιστα είναι πολύ πιθανό αυτός ο παίκτης να είναι ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος, σύμφωνα με τους Γερμανούς, τα έχει (σχεδόν) βρει με τον Αμβούργο για να μείνει ελεύθερος.

Δεν αποκλείεται ακόμα και μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έρθει στην Ελλάδα για να ξεκινήσει συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό, χωρίς ωστόσο να μιλάμε για κλεισμένη υπόθεση (το πάθημα με τον Φάλκενμπεργκ έγινε μάθημα).

Τέλος για τον Γιώργο Καραγκούνη να πούμε πως βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του και όλα δείχνουν πως θα επιστρέψει στην Αθήνα το πολύ μέχρι την Πέμπτη το πρωί.

Είναι βέβαιο πως θα γίνουν συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό κι εκεί θα ξεκαθαρίσει οριστικά το αν θα επιστρέψει και θα κλείσει την καριέρα του στους πράσινους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ