ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τελάντερ: "Πρώτος στόχος η Ευρώπη"

Τελάντερ: "Πρώτος στόχος η Ευρώπη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ράσμους Τελάντερ μίλησε για τα διπλά ματς του Παναθηναϊκού με την Μπρόντμπι. Τόνισε πως οι Δανοί είναι επιθετική ομάδα, όμως έχρησε φαβορί τους πράσινους.

Μπορεί ο ίδιος να μην είναι έτοιμος αγωνιστικά λόγω του τραυματισμού του, όμως η παρουσία του στο ρόστερ του Παναθηναϊκού είναι χρήσιμη. Αυτό γιατί οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν την Μπρόντμπι, ομάδα την οποία γνωρίζει καλά ο Τελάντερ.

Ο Δανός ασος μίλησε στην πατρίδα του για τα συγκεκριμένα παιχνίδια:

"Φυσικά και είμαστε το φαβορί. Η ισοπαλία θα ήταν καλό αποτέλεσμα για την Μπρόντμπι, γιατί έχει κάνει καλή αρχή, όμως εμείς δεν μπορούσε να χάσουμε την Ευρώπη. Είναι μονόδρομος για εμάς. Ειδικότερα μετά την περσινή αποτυχία, οφείλουμε στους οπαδούς μας να παίξουμε στην Ευρώπη. Είναι ο βασικός στόχος της ομάδας φέτος".

Για το τι πρέπει να περιμένει ο Παναθηναϊκός, δήλωσε:

"Έχω προετοιμάσει τους συμπαίκτες του για το τι θα αντιμετωπίσουν. Είναι επιθετικοί και πρεσάρουν όλη την ώρα, κάτι που μπορεί να σε ξαφνιάσει αν δεν το γνωρίζεις. Κάπως έτσι την πάτησε και η Χέρτα.

Προσωπικά μου είναι ευχάριστο που θα αντιμετωπίσω ομάδα από την Δανία. Έχω δει πολλά ματς της Μπρόντμπι και μου έχει κάνει εντύπωση πως προσαρμόστηκε γρήγορα στη νέα τακτική και φιλοσοφία. Το σημαντικότερο είναι πως οι παίκτες ανταποκρίθηκαν και βγήκαν μπροστά προσωπικότητες".

Τέλος για τον τραυματισμό του, είπε:

" Είμαι ακόμα σε φάση αποθεραπείας και δεν γνωρίζω πότε θα επιστρέψω. Σίγουρα όμως θα χάσω τα παιχνίδια με την ?Μπρόντμπι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ