ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τελάντερ: "Καλύτερος ο αντίπαλος, κέρδισε δίκαια"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΟ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΟ EUROKINISSI SPORTS

Ο Ράσμους Τελάντερ μετά το τέλος του αγώνα με τον Πλατανιά υποστήριξε ότι ο αντίπαλος επικράτησε δίκαια και οι πράσινοι θέλουν αρκετή δουλειά για να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα.

Για τον ίδιο η επανεμφάνιση του σε αγώνα πρωταθλήματος μετά από τον περασμένο Απρίλιο μπορεί να ήταν σημαντική αλλά δεν συνδυάστηκε με νίκη. Ο λόγος για τον Ράσμους Τελάντερ ο οποίος μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πλατανιά υποστήριξε πως ο αντίπαλος ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια.

Όσο για τον Παναθηναϊκό τόνισε ότι θέλει αρκετή δουλειά για να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα και πάνω απ' όλα οι ίδιοι οι παίκτες του τριφυλλιού να παίζουν με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Χαρακτηριστικά είπε:

"Όπως το είπατε ήταν ένα κακό παιχνίδι, ένα κακό αποτέλεσμα για εμάς αλλά ήταν δίκαιο. Ο αντίπαλος μας έπαιξε καλύτερα, έπρεπε να κερδίσει και τα κατάφερε".

Για το τι έφταιξε:
"Είναι δύσκολο να πω. Σε κάποια δύσκολα παιχνίδια αν δεν μπορείς να σκοράρεις πρέπει έστω να κρατάς το μηδέν στην άμυνα. Όταν δεν μπορούμε εμείς να βάλουμε γκολ είναι καλύτερο να παίξουμε για το 0-0 αλλά εμείς δεν κατάφεραμε ούτε αυτό".

Για το αν υπάρχει χρόνος για βελτίωση:
"Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Υπάρχει αρκετός χρόνος, πρέπει να δουλέψουμε αρκετά και να θέλουμε να νικάμε".

Για την διαφορά από την κορυφή:
"Όλοι γνωρίζουν ότι είναι μεγάλη η διαφορά από την κορυφή. Δεν θα μιλήσω για αυτό το πράγμα αλλά για την ομάδα και αυτό που εμείς πρέπει να κάνουμε είναι να επιστρέψουμε στις νίκες".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ