ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ταξίδι 4204 χιλιομέτρων σε εννιά μέρες

Ταξίδι 4204 χιλιομέτρων σε εννιά μέρες
Πίντο Φορναρόλι INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός δίνει τρία κρίσιμα παιχνίδια σε διάστημα εννέα ημερών για Ελλάδα και Ευρώπη, στα οποία θα πρέπει να διανύσει απόσταση 4204 χιλιομέτρων.

Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια ξεκινούν την εβδομάδα που μας έρχεται με τον Παναθηναϊκό να ρίχνεται στη μάχη, έχοντας ως αντίπαλο την Μάριμπορ από την Σλοβενία.

Αυτό το ταξίδι συν το γεγονός πως οι πράσινοι αναγκάστηκαν να αλλάξουν έδρα για το εντός έδρας ματς με τον Ατρόμητο, αυξάνει τις μετακινήσεις που θα πρέπει να γίνουν σε διάστημα εννέα ημερών.

Το... ταξίδι ξεκινά με την αποστολή των πράσινων να πετά με προορισμό την Κομοτηνή για τον αγώνα εναντίον του Πανθρακικού το Σάββατο 15/9 (792 χλμ) και στη συνέχεια να γυρνά πίσω στην Αθήνα.

Την Τετάρτη (19/9) οι πράσινοι θα πετάξουν για την Σλοβενία (1180 χλμ) για την αναμέτρηση με την Μάριμπορ και αναμένεται να επιστρέψουν τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Στη συνέχεια ακολουθεί το ματς με τον Ατρόμητο στην Λιβαδειά στις 23/9 (130 χλμ), με την ομάδα να επιστρέφει οδικώς την ίδια μέρα.

Αν τα αθροίσουμε λοιπόν, οι πράσινοι σε διάστημα εννέα ημερών θα πρέπει να διανύσουν μία απόσταση 4204 χιλιόμετρων!

Αναλυτικά...

15 Σεπτεμβρίου

Πανθρακικός - Παναθηναϊκός (Κομοτηνή): 792 χιλιόμετρα Χ2 (1584)

20 Σεπτεμβρίου

Μάριμπορ - Παναθηναϊκός (Σλοβενία): 1180 χιλιόμετρα Χ2 (2360)

23 Σεπτεμβρίου

Παναθηναϊκος - Ατρόμητος (Λιβαδειά) : 130 χιλιόμετρα Χ2 (260)

Εσείς διαβάστε: Λιτή οικονομική πολιτική στα εισιτήρια και χρήματα στα ταμεία, Αποκρυπτογράφησαν την Μάριμπορ, Προπονήθηκαν Πίντο και Σο, Επέλεξε Λιβαδειά ο Παναθηναϊκός, Τι έσοδα περιμένουν μέχρι τον Γενάρη, Διαψεύδει τα περί Αράβων η πλευρά Βγενόπουλου, Οριστικά στην Λιβαδειά με Ατρόμητο

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ