ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ταξίδι για τριπλό σκοπό ο Διαμαντόπουλος

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος έχει προγραμματίσει συναντήσεις που αφορούν πολλές από τις εκκρεμότητες που έχει ο Παναθηναϊκός, όπως για θέματα προσφυγών, πωλήσεων και μεταγραφών. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Πιθανότατα εντός της εβδομάδας (αν δεν υποχρεωθεί να αναβάλει το ταξίδι για την επόμενη λόγω φόρτου εργασίας στην Αθήνα) αναχωρεί για το εξωτερικό ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, προκειμένου να ασχοληθεί με υποθέσεις που αφορούν τον Παναθηναϊκό. Ο ατζέντης του Μαρίνου Ουζουνίδη και άτυπος τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού έχει προγραμματίσει ραντεβού για πολλές από τις εκκρεμότητες που έχει η ΠΑΕ.

Σίγουρα ο Διαμαντόπουλος θα μεταβεί στην Ιταλία και στη Γερμανία, ώστε να έχει συναντήσεις με εκπροσώπους της Κιέβο Βερόνα για τον Εμποκού και του Αμβούργου για τον Μπεργκ. Οι δύο ομάδες έχουν απευθυνθεί στη FIFA για τις οφειλές τους και ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με απαγόρευση μεταγραφών, εφόσον δεν τις εξοφλήσει ή διακανονίσει.

Ο Διαμαντόπουλος θα μεταφέρει τις προτάσεις του Παναθηναϊκού και θα ζητήσει πίστωση χρόνου, εξηγώντας τις διεργασίες που εξελίσσονται και το οικονομικό πρόβλημα που υπάρχει. Από εκεί και πέρα, αναμένονται οι αντιδράσεις των δύο ομάδων, που ίσως κρίνουν την ποινή από την παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Επιπροσθέτως, ο Διαμαντόπουλος αναμένεται να συνομιλήσει με τους ατζέντηδες παικτών από το ρόστερ του Παναθηναϊκού και να αναλύσουν την προοπτική των πωλήσεων. Μέχρι στιγμής, ο προσδοκώμενος στόχος που είχε θέσει η διοίκηση για τη συγκέντρωση 5 εκατομμυρίων ευρώ μοιάζει ουτοπικός και ο Διαμαντόπουλος θα διερευνήσει τι μπορεί να αλλάξει, ώστε να εισρεύσουν χρήματα στο ταμείο. Μόνο που οι συγκυρίες δεν ευνοούν το Τριφύλλι...

Στην ατζέντα του Διαμαντόπουλου περιλαμβάνονται και οι μεταγραφές. Κατά κύριο λόγο, η εύρεση ενός επιθετικού, ο οποίος θα τεθεί το συντομότερο δυνατό στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη και δεν θα κοστίζει πολλά λεφτά. Εξ' ορισμού, πρόκειται για έναν δύσκολο στόχο, αλλά ο Διαμαντόπουλος θα εξαντλήσει τα περιθώρια για να τον πετύχει.

Γενικότερα, από τα αποτελέσματα του ταξιδιού του Διαμαντόπουλου θα κριθούν πολλά για τον αγωνιστικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού. Διότι εάν η ΠΑΕ δεν έχει έσοδα, τότε η πιθανότητα ενίσχυσης του ρόστερ θα μειωθεί δραματικά και ο Ουζουνίδης θα πορευτεί με λιγότερες επιλογές.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ