ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα χαμένα σερί του Παναθηναϊκού

Τα χαμένα σερί του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Η ήττα του Παναθηναϊκού στη Λιβαδειά συνδυάστηκε με ένα άσχημο στατιστικό, καθώς το "τριφύλλι" δεν σκόραρε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα. Τέλος και στο σερί του Καρνέζη κάτω από την εστία.

Στη Λιβαδειά ο Παναθηναϊκός γνώρισε τη δεύτερη ήττα του στο πρωτάθλημα, παράλληλα όμως έμεινε στο μηδέν για πρώτη φορά στη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Έως τώρα, η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα πετύχαινε τουλάχιστον ένα γκολ ανά παιχνίδι. Ακόμα και στην ήττα με 3-1 από τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης", είχε βρει το δρόμο προς τα δίχτυα με κεφαλιά του Μπουμσόνγκ.

Ωστόσο το Σάββατο κανένας από τους πράσινους δεν κατάφερε να σκοράρει και έτσι στο 20ο ματς της Σούπερ Λίγκα της σεζόν 2011-2012 έσπασε η επίδοση του " τριφυλλιού".

Στο ματς αυτό έσπασε επίσης και το εκπληκτικό ρεκόρ του Ορέστη Καρνέζη, ο οποίος είχε καταφέρει να διατηρήσει απαραβίαστη την εστία του στα 7 τελευταία ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Μετά το γκολ από τον Καμαρά στο Αγρίνιο (4 Ιανουαρίου) οι "πράσινοι" είχαν υψώσει τείχος μπροστά από το τέρμα με αποτέλεσμα να μη δεχτούν γκολ απέναντι σε Κέρκυρα, Πανιώνιο, ΠΑΣ Γιάννινα, Δόξα Δράμας (δύο φορές), Ατρόμητο και Λεβαδειακό (ΟΑΚΑ), με το σερί να σταματάει όμως στο "7" λόγω... Μελισσά.

Το εκπληκτικό με την περίπτωση του σκόρερ του Λεβαδειακού είναι ότι βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά μετά τον Δεκέμβριο του 2009, όταν είχε σκοράρει και πάλι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, όντας τότε παίκτης του Ατρομήτου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ