ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα συμβόλαια που καίνε τον Παναθηναϊκό

Τα συμβόλαια που καίνε τον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος έδωσε εντολή να μη διαρρέει τίποτα για τα οικονομικά του Παναθηναϊκού και είχε συνάντηση με τον γενικό διευθυντή της ομάδας.

Συνάντηση με τον γενικό διευθυντή Τουμαζάτο και τα στελέχη του οικονομικού επιτελείου του Παναθηναϊκού είχε την Παρασκευή (15/11) ο Γιάννης Αλαφούζος, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Sportday".

Tα θέματα που καίνε στον Παναθηναϊκό είναι αυτά των παικτών που έχουν κάνει προσφυγή και έχουν λαμβάνειν μεγάλα ποσά.

Όπως ο Τοτσέ και ο Λέτο αλλά και παικτών που ακόμα υπάρχουν εκκρεμότητες όπως ο Πίντο και ο Σεϊταρίδης. Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν επαφές με τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Ο Λέτο έχει να πάρει 600.000 ευρώ και ο Τοτσέ ζητάει 940.000 ευρώ. Στόχος είναι μέχρι τη Δευτέρα να υπάρχουν συμφωνίες με τους δύο παίκτες.

Ο Γιάννης Αλαφούζος κάνει ότι περνάει από το χέρι του ώστε να αποφύγει το οικονομικό κραχ ο Παναθηναϊκός. Επιθυμία του είναι να μην διαρρέει τίποτα προς τα έξω καθώς θεωρεί ότι αυτό μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα.

'Άμεσος στόχος είναι στο τέλος της χρονιάς το χρέος να πέσει στο 1/3, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να πάρει άδεια από την ΟΥΕΦΑ. Γι' αυτό θέλουν να κλείσουν το μέτωπο των χρεών σε πρώην παίκτες, προπονητές και μάνατζερ, αλλά και σε ομάδες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ