ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα παρασκήνια της προπόνησης του Παναθηναϊκού

Τα παρασκήνια της προπόνησης του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Διαβάστε όλα τα παρασκήνια από την απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού την Παρασκευή στο Γκνιεβίνο της Πολωνίας.

* Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλο όνομα στο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Η παρουσία του στην Πολωνία αποτελεί μαγνήτη για πολλούς φίλους του ποδοσφαίρου αλλά και για τους επαγγελματίες. Όπως τον προπονητή μιας τοπικής ομάδας της Γκντίνια Στόλεμ, ο οποίος έκανε αντιγραφή στις μεθόδους του Αναστασίου από την εξέδρα.

* Ο Ζέκα ετοιμοπόλεμος και ετοιμόλογος πάντα. Μόλις αντίκρισε στην πρωϊνή προπόνηση συνάδελφο με μαύρο γυαλί δεν έχασε ευκαιρία. “Φίλε τοπ γκαν”, πέταξε ο Πορτογάλος και με το καλημέρα έφερε χαμόγελα.

* Τρελόκαιρος στην Πολωνία... Από την αφόρητη ζέστη το πρωΐτης Δευτέρας στη βραδινή τροπική καταιγίδα που θύμισε καταχείμωνο. Ανακούφιση με την πρωϊνή ηλιοφάνεια για τους παίκτες του Παναθηναϊκού που ελέω βροχής πραγματοποίησαν “δροσερή” προπόνηση με το χλοοτάπητα να είναι σε άριστη κατάσταση.

* Πάρα ταύτα οι ιθύνοντες της ομάδας επέμειναν για το πρωϊνό πότισμα του χόρτου, καθώς θεωρούν ιδιαίτερα σκληρό το γήπεδο.

* Δημήτρης Σαραβάκος και Βασίλης Οικονομίδης τα έλεγαν την ώρα της πρωϊνής προπόνησης. Και μόνο η παρουσία του Σαραβάκου στην αποστολή των Κυπελλούχων αρκεί για να εμπνεύσει τους νεώτερους.

* Το δεύτερο φιλικό του Παναθηναϊκού το Σάββατο θα παρακολουθήσει εκτός απροόπτου και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος.

* Κάποια προβληματάκια στην ομάδα του τεχνικού τιμ του Παναθηναϊκού, οδηγούν προς ματαίωση το φιλικό ανάμεσα σε δημοσιογράφους και το τεχνικό τιμ. Το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού θα πραγματοποιηθεί επί αθηναϊκού εδάφους...

* Χαρά και γυμναστική στη διάρκεια του ποδοβόλεϊ. Οι ατάκες όλα τα λεφτά...

* Ο Λαγός όταν σκόραρε ο Κουτρουμπής στο αντίπαλο τερέν: “Κουτρουμπή για αυτό σε πήρα στην ομάδα μου. Άσε μας ρε Ατζαγκούν”.

* Ο Γιάννης Αναστασίου στον Ατζαγκούν που έβγαζε κραυγές αποπροσανατολισμού την ώρα του ποδοβόλεϊ για να αποσυντονίσει τους αντιπάλους του: “Άτζα τι είναι αυτό που κάνεις;" με τον Νιγηριανό να απαντά με χαμόγελο: “Κάτι είναι κόουτς” .

* Με αποθεωτική διάθεση νωρίτερα ο Γιάννης Αναστασίου του είπε "ωραία ομάδα έφτιαξες Ατζαγκούν" καθώς οι συμπαίκτες του είχαν πάρει κεφάλι στο σκορ και ο Ατζαγκούν ως λίμπερο μάζευε όλες τις πρώτες μπάλες.

* Πολλά τα παράπονα των ηττημένων για τις διαιτησίες Αναστασίου και Ρούτερ στη διάρκεια του τουρνουά. Στο μεγάλο τελικό μάλιστα ο Δώνης με τη λήξη τσέκαρε το ρολόϊ του Γιάννη Αναστασίου μη μπορώντας να πιστέψει πως το παιχνίδι ολοκληρώθηκε.

* Περισσότερο από όλους την “κατάκτηση” της σοκολάτας του την πανηγύρισε ο κεφάτος Μέντες. Ο Ολλανδός μέσος μετά την αναμνηστική φωτογραφία της ομάδας του γονάτισε και φωτογραφήθηκε με τη σοκολάτα ανά χείρας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ