ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα λένε με Βγενόπουλο οι Παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού

Τα λένε με Βγενόπουλο οι Παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Ραντεβού για την Δευτέρα κλείστηκε ανάμεσα στο Δ.Σ. των παλαίμαχων του Παναθηναϊκού και τον Ανδρέα Βγενόπουλο με θέμα τις διοικητικές εξελίξεις.

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού με αποκλειστικό θέμα τις διοικητικές εξελίξεις.

Σε αυτή έδωσαν το παρών τα μέλη του Δ.Σ. και συγκεκριμένα οι Κωνσταντίνου, Τζουνάκος, Βονόρτας, Γονιός, Πανάκης, Αθανασόπουλος και Κάβουρας ενώ στα γραφεία βρέθηκαν και οι Λουκανίδης, Καλιτζάκης, Απέργης και Θεοφάνης.

Οι παλαίμαχοι άσοι που εκπροσώπησαν το Δ.Σ. στην συνάντηση με την πλευρά Βαρδινογιάννη ενημέρωσαν όλους τους υπόλοιπους για τα αποτελέσματα της συνάντησης και επανέλαβαν πως ο Γιάννης Βαρδινογιάννης τους διαμήνυσε, μέσω του δικηγόρου του, ότι αραχωρεί τις μετοχές του και αναλαμβάνει τις ευθύνες, νομικές και οικονομικές της ΓΗΠΕΛ.

Επίσης ανέλυσαν στους υπόλοιπους γιατί μέχρι τον Ιανουάριο του 2013 ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα παρέχει ανέγκλητο πληρεξούσιο και εν συνεχεία θα δώσει δωρεάν τις μετοχές του.

Αυτό που αποφασίστηκε είναι πλέον το Δ.Σ. των παλαίμαχων να βρεθεί και με την πλευρά του Ανδρέα Βγενόπουλου και έτσι κλείστηκε ραντεβού με τον "Mr MIG" την Δευτέρα το πρωί.

Η αντιπροσωπεία που συναντήθηκε και με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη θα δώσει το παρών στο ραντεβού και με τον δεύτερο τη τάξει μέτοχο του Παναθηναϊκού έτσι ώστε να συζητήσει μαζί του και να δει τις δικές του πλέον προθέσεις αναφορικά με την συγκεκριμένη υπόθεση.

Οι παλαίμαχοι αποφάσισαν να συναντηθούν πρώτα με τον Ανδρέα Βγενόπουλο καθώς είναι ο μέτοχος με το μεγαλύτερο ποσοστό μετά τον Γιάννη Βαρδινογιάννη ενώ εν συνεχεία οι παλαίμαχοι θα επιδιώξουν ραντεβού και με τους άλλους μετόχους και συγκεκριμένα τους Πολέμη, Γιαννακόπουλο και Πατέρα.

Έτσι ώστε να γνωρίζουν και τις δικές τους προθέσεις. Σκοπός τους είναι μέσα στην επόμενη εβδομάδα να έχουν κάνει όλες τις επαφές που χρειάζονται για να δουν και οι ίδιοι πως θα πράξουν από εκεί και στο εξής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ