ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα γκάζια του Φερέιρα και η ευθύνη του Πορτογάλου

Τα γκάζια του Φερέιρα και η ευθύνη του Πορτογάλου
INTIME SPORTS

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα για πρώτη φορά σε ομιλία του ανέλαβε και αυτός τις ευθύνες που του αναλογούν για την εικόνα του Παναθηναϊκού στο Μάριμπορ αλλά και πάλι τα "έχωσε" στους παίκτες του.

Αυτοκριτική από όλους την Παρασκευή το απόγευμα στις εγκαταστάσεις της Παιανίας με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και να αναλαμβάνει τις ευθύνες που του αναλογούν, κάτι που έγινε για πρώτη φορά, αλλά και εν συνεχεία να τα χώνει στους παίκτες του.

Ο Πορτογάλος χρησιμοποίησε σκληρές κουβέντες σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως θα πρέπει να ντρέπονται για την εμφάνιση τους. Ο 66χρονος προπονητής μάλιστα όταν τελείωσε ρώτησε τους παίκτες του εάν θέλουν να μιλήσουν αλλά κανείς δεν τοποθετήθηκε τελικά.

Ο Πορτογάλος ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας μεταξύ άλλων : "Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται, άλλα δουλεύουμε όλη την εβδομάδα και άλλα κάνουμε στα ματς. Πως είναι δυνατόν;"

Ο τεχνικός του Τριφυλλιού για πρώτη φορά στην θητεία του στον Παναθηναϊκό είπε μπροστά στους ποδοσφαιριστές του ότι φταίει και αυτός υποστηρίζοντας: "Η ευθύνη είναι δική μου για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα και για αυτά που δεν κάνετε σωστά μέσα στο γήπεδο. Φταίω αφού είμαι ο προπονητής και πρέπει να βρω τι δεν πάει καλά και να το διορθώσω. Θα δείτε διαφορετική αντιμετώπιση όμως".

Στη συνέχεια ήρθαν τα γκάζια του Πορτογάλου ο οποίος υποστήριξε: "Θα έπρεπε να ντρέπεστε για την εικόνα σας. Δεν παίζετε με πάθος, με ψυχή και χάσατε όλες τις μονομαχίες από παίκτες που δεν είναι καλύτεροι από εσάς. Αυτό που είδα δεν ήταν Παναθηναϊκό, με έχετε απογοητεύσει πάρα πολύ".

Ο Φερέιρα μάλιστα πέρασε όλη την ώρα μαζί με τους συνεργάτες του Νούνο και Ρούι συζητώντας αρκετά για το τι αλλαγές πρέπει να γίνουν από εδώ και στο εξής.

Διαβάστε τι δήλωσε ο Κριστόφ Βαζέχα το μεσημέρι της Παρασκευής για την εικόνα του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε για την συγνώμη του Φερέιρα προς τα μέλη της διοίκησης του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ