ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκή Συμμαχία: "Βαθιές ριζικές και διοικητικές αλλαγές"

Παναθηναϊκή Συμμαχία: "Βαθιές ριζικές και διοικητικές αλλαγές"
INTIME SPORTS

Για βαθιές ριζικές και διοικητικές αλλαγές κάνει λόγο η ανακοίνωση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας η οποία εκφράζει την πεποίθηση της για άμεση επιστροφή στο δρόμο των επιτυχιών.

Με ανακοίνωση της η Παναθηναϊκή Συμμαχία, ως ο μεγαλομέτοχος της πράσινης ΠΑΕ, ενημερώνει τους φίλους του Τριφυλλιού για βαθιές και ριζικές διοικητικές τομές στην ομάδα και την ΠΑΕ γενικότερα ενώ όλοι στην Συμμαχία είναι βέβαιοι πως η ομάδα θα γυρίσει στο δρόμο των επιτυχιών και μάλιστα άμεσα.

Η χαρακτηριστική ανακοίνωση αναφέρει:

"Ο Παναθηναϊκός μας βιώνει μια βαθιά και χρόνια κρίση από την οποία είμαστε σίγουροι ότι θα βγούμε πιο δυνατοί. Η ομάδα θα γυρίσει γρήγορα στο δρόμο των επιτυχιών.

Εμείς, οι εκπρόσωποι του μεγαλομετόχου, δηλαδή των οπαδών του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου, είμαστε υποχρεωμένοι και αποφασισμένοι να διασφαλίσουμε το επιχειρηματικό και ποδοσφαιρικό μέλλον του Παναθηναϊκού.

Θέλουμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας ότι τις επόμενες μέρες θα γίνουν βαθιές και ριζικές διοικητικές τομές στην ομάδα και την ΠΑΕ γενικότερα".

Από την Παναθηναϊκή Συμμαχία διευκρίνιζαν πως σε ότι έχει να κάνει με τις τομές στην ομάδα δεν αναφέρονται επουδενί στον Ζεσουάλδο Φερέιρα τον οποίο ο Γιάννης Αλαφούζος στηρίζει απόλυτα.

Διαβάστε τι δήλωσε ο Κριστόφ Βαζέχα το μεσημέρι της Παρασκευής για την εικόνα του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε για την συγνώμη του Φερέιρα προς τα μέλη της διοίκησης του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ