ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα έβαλε με όλα και με όλους ο Σο... φωνές με Ζέκα

Τα έβαλε με όλα και με όλους ο Σο... φωνές με Ζέκα
INTIME SPORTS

Η αποβολή του Σο έκανε τον Σενεγαλέζο έξαλλο και στα αποδυτήρια της Τούμπας τα είχε με όλους και με όλα ενώ αντάλλαξε και κάποιες βαριές κουβέντες με τον Ζέκα. Οι δυο παίκτες τα βρήκαν άμεσα και το επεισόδιο θεωρείται λήξαν.

Θεριό ανήμερο ήταν στην ανάπαυλα του αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό ο Σο λόγω της άδικης κόκκινης κάρτας που αντίκρισε από τον διαιτητή Στυλιάρα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα στα αποδυτήρια να τα βάλει με όλους και με όλα πετώντας από το πόδι του μέχρι και τον πάγο που είχε στο γόνατο αλλά και ότι έβρισκε μπροστά του.

Ο Σενεγαλέζος μέσος μάλιστα τα έβαλε και με τον Ζέκα, του χρεώνει άλλωστε το λάθος στην αρχή του αγώνα που του στοίχισε την πρώτη κάρτα, και για αυτό οι δυο τους αντάλλαξαν κάποια... Πορτογαλικά.

Οι δυο τους συνομίλησαν για κάποια λεπτά σε έντονο ύφος ενώ ο Πίντο πήρε το μέρος του Ζέκα λέγοντας στον Σενεγαλέζο άσο ότι φωνάζει συνέχεια στην διάρκεια του αγώνα.

Λίγα λεπτά αργότερα όμως και πριν βγει η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο για το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ οι δυο τους έδωσαν τα χέρια και συμφιλιώθηκαν με το επεισόδιο να λαμβάνει τέλος μέσα στα αποδυτήρια της Τούμπας και να είναι εμφανές ότι έγινε λόγω της έντασης του αγώνα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ