ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα είπε με Αναστασίου ο Αλαφούζος

Τα είπε με Αναστασίου ο Αλαφούζος
Αλαφούζος - Αναστασίου INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε την Δευτέρα το απόγευμα στο Κορωπί, είδε την προπόνηση των πράσινων, και είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον τεχνικό του τριφυλλιού.

Στις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού στο Κορωπί βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (11/8) ο Γιάννης Αλαφούζος με τον πρόεδρο των πράσινων κατά την προσφιλή του συνήθεια να παρακολουθεί μέρος της προπόνησης ενώ εν συνεχεία είχε και ολιγόλεπτη συνομιλία με τον τεχνικό του τριφυλλιού Γιάννη Αναστασίου.

Οι δυο άνδρες τα είπαν ενόψει της συνέχειας της προετοιμασίας των πράσινων αλλά και της μεταγραφικής ενίσχυσης του Παναθηναϊκού μέχρι το τέλος Αυγούστου.

Σε ότι είχε να κάνει με την προπόνηση τα ευχάριστα ήρθαν από τον Βίκτωρ Κλωναρίδη ο οποίος την Δευτέρα το απόγευμα ξεκίνησε τρέξιμο και άρχισε σιγά-σιγά να επανέρχεται και όλα δείχνουν πως θα προλάβει τις αναμετρήσεις με τους Δανούς 100%.

Ο Ζέκα από την πλευρά του συνέχισε την θεραπεία του ενώ ο Πέτριτς γυμνάστηκε και πάλι μόνος του όπως και την Δευτέρα το πρωί.

Το πρόγραμμα των πράσινων περιλάμβανε καταρχάς το καθιερωμένο ζέσταμα και μετά μια άσκηση με σέντρες και σουτ, διάρκειας 40 λεπτών. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν και πάλι την Τρίτη στις 9 το πρωί.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ