ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα "χρυσά" γκολ του Πέτριτς

Τα "χρυσά" γκολ του Πέτριτς
INTIME SPORTS

Ο Μλάντεν Πέτριτς έχει σκοράρει τέσσερις φορές την φετινή σεζόν με τρία εξ αυτών να έχουν χαρίσει ισάριθμες νίκες και εννιά βαθμούς στον Παναθηναϊκό. (VIDEOS)

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε την Τετάρτη του Λεβαδειακού με 1-0 χάρη σε γκολ του Μλάντεν Πέτριτς στο 29' με το γκολ του Κροάτη να αποδεικνύεται "χρυσό" για τους πράσινους καθώς τους χάρισε τρεις πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουν για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Αυτό ήταν το τέταρτο τέρμα στην διάρκεια της σεζόν για τον Πέτριτς που συνολικά έφτασε τα πέντε στην παρουσία του στο τριφύλλι από πέρσι τον Ιανουάριο.

Το ποιο σημαντικό στοιχείο όμως είναι πως εκ των τεσσάρων φετινών γκολ του Πέτριτς τα τρία έχουν αποδειχθεί "χρυσά" για το τριφύλλι καθώς έχουν χαρίσει ισάριθμες νίκες και εννιά βαθμούς συνολικά.

Μάλιστα αν θυμηθεί κανείς και τα τρία γκολ που έχει πετύχει ο Κροάτης όλα τους έχουν επιτευχθεί με κεφαλιά.

Τα χρυσά γκολ του Πέτριτς:

Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 2-1

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται να χάνει με 1-0 στο 85' της αναμέτρησης με γκολ του Μπουμάλ και οι πράσινοι με δυο γκολ στις καθυστερήσεις κάνουν την ανατροπή. Αρχικά ο Ατζαγκούν ισοφαρίζει στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και ο Μλάντεν Πέτριτς με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι στο 94' δίνει τη νίκη στο τριφύλλι στην Λεωφόρο σε ένα ματς που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών.

Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός 0-1

Ο Παναθηναϊκός έχει μεταβεί στο Αγρίνιο για να δώσει ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό. Οι πράσινοι έχουν χάσει αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος για να βρεθούν μπροστά στο σκορ. Ο Πέτριτς ο οποίος έχει χάσει και αυτός κλασικές φάσεις για κάποιο γκολ ενώ έχει και δοκάρι στο πρώτο μέρος πετυχαίνει το "χρυσό" γκολ για το τριφύλλι στο 81'. Σε κόρνερ από τα δεξιά ο Κριοάτης παίρνει την κεφαλιά και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 1-0

Μετά την πεντάρα επί του Εργοτέλη ο Παναθηναϊκός δεν είχε την ίδια απόδοση σε ένα σαφώς πιο δύσκολο ματς αυτό με τον Λεβαδειακό. Οι πράσινοι ναι μεν ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους και δεν κινδύνεψαν στο αμυντικό κομμάτι αλλά από την άλλη δεν έκαναν πολλές ευκαιρίες.

Αρκούσε μια όπως φάνηκε στο 29' με τους Πράνιτς και Πέτριτς να συνεργάζονται άψογα και τον επιθετικό του Παναθηναϊκού με κεφαλιά ψαράκι να κάνει το 1-0 που έδωσε τη νίκη και το τρίποντο στο τριφύλλι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ