ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα "έχωσε" στον Μάνταλο ο Αλαφούζος

Τα "έχωσε" στον Μάνταλο ο Αλαφούζος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Αλαφούζος μετά το τέλος του αγώνα Παναθηναϊκός-Ξάνθη τα έβαλε με τον Σταύρο Μάνταλο και τις αποφάσεις του. Για "χτύπημα εκτός φάσης" κάνει λόγο το φύλλο αγώνα.

Ο εκνευρισμός του Γιάννη Αλαφούζου μετά τη λήξη του αγώνα με την Ξάνθη ήταν έντονος. Ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια της Λεωφόρου και μάλιστα πήγε στους διαιτητές της αναμέτρησης και τα "έχωσε" στον Σταύρο Μάνταλο για τις αποφάσεις του στην διάρκεια του ματς.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έκανε έντονες παρατηρήσεις προς τον ρέφερι από την Καβάλα ο οποίος στη συνέχεια έγραψε όλα όσα είχαν ειπωθεί από τον ισχυρό άνδρα της πράσινης ΠΑΕ στο φύλλο αγώνα.

Σε ότι έχει να κάνει με την αποβολή του Ζέκα ο Σταύρος Μάνταλος έχει γράψει: "κλότσησε αντίπαλο από πίσω χωρίς να τον τραυματίσει".

Από εκεί και πέρα ο έμπειρος διαιτητής έχει γράψει και όλα τα υβριστικά συνθήματα τα οποία ακούστηκαν στην διάρκεια του αγώνα εις βάρος του ίδιου αλλά και του Υφυπουργού Αθλητισμού.

Σε ότι έχει να κάνει με τους ανθρώπους της Ξάνθης θα πρέπει να σημειώσουμε ότι όπως έλεγαν από τον Παναθηναϊκό και ο Γιώργος Καζναφέρης παραδέχτηκε ότι έπρεπε να δοθεί δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μπαξεβανίδη στο πρώτο μέρος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ