ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα εισιτήρια του Παναθηναϊκός - Άγιαξ

Τα εισιτήρια του Παναθηναϊκός - Άγιαξ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Από την Πέμπτη η ΠΑΕ θα διαθέσει στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του παιχνιδιού Παναθηναϊκός - Άγιαξ, με τις τιμές να αρχίζουν από 20 ευρώ.

Ενημέρωση για τα εισιτήρια του παιχνιδιού Παναθηναϊκός - Άγιαξ, για την πρεμιέρα του ομίλου του Europa League παρείχε η ΠΑΕ. Η διάθεση θα αρχίσει από την Πέμπτη (8/9), αποκλειστικά για τους συμμάχους και μέσω του διαδικτύου. Η προπώληση θα επεκταθεί για όλους τη Δευτέρα (12/9), ενώ τα εκδοτήρια θα ανοίξουν μία ημέρα αργότερα. Οι τιμές αρχίζουν από 20 ευρώ και φτάνουν τα 120 ευρώ στη θύρα των επισήμων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Ο Παναθηναϊκός ξεκινά τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στους ομίλους του Europa League με αντίπαλο τον Άγιαξ, στο «Απ. Νικολαΐδης» την Πέμπτη 15/9 και ώρα 22:05.

Τα εισιτήρια του αγώνα θα είναι προς διάθεση για τους φιλάθλους την Πέμπτη 8/9μόνο μέσω web και με αποκλειστική προτεραιότητα στους Συμμάχους.

Η χρονική προτεραιότητα των Μελών της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, καθώς και όσων επιθυμούν να εγγραφούν τώρα ως Μέλη, θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 11/9.

Από τη Δευτέρα 12/9τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα για όλουςτους φιλάθλους μέσω Διαδικτύου.

Την Τρίτη 13/9 θα λειτουργήσουν τα εκδοτήριατης Θύρας 3 του «Απ. Νικολαΐδης» με ώρες λειτουργίας 9:30 - 17.30, ενώ θα συνεχίζεται κανονικά η προπώληση και μέσω web.

Τηνημέρα του αγώνα Πέμπτη 15/9,εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα,τα εκδοτήρια του γηπέδου θα διαθέτουν εισιτήρια από τις 12:00 πμ έως την έναρξη της αναμέτρησης.

Για την ταχύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου, συνιστούμε την προμήθεια των εισιτηρίων μέσω Διαδικτύου από το Viva.gr .

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες:

ΘΥΡΕΣ

7, 13, 14

1, 5Β, 5Γ, 8, 12

2, 5Α, 9, 11

10

3Α, 3, 3Β

ΤΙΜΕΣ

20€

30€

50€

80€

120€

Οι φίλαθλοι δικαιούνται 2 εισιτήρια, εφόσον για κάθε ένα ξεχωριστάδηλώσουν απαραίτητα το ΑΜΚΑκαι τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότηταςτου φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου θα προβούν στην αγορά του εισιτηρίου.

Ο έλεγχος των αποδεικτικών ΑΜΚΑ και ΑΔΤ είναι αυστηρός και σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων, η ομάδα διατηρεί το δικαίωμα απαγόρευσης εισόδου.

Τέλος, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας, ότι από τον αγώνα με τον Άγιαξ και εφεξής οι κάτοχοι εισιτηρίων για τις Θύρας 3Β θα εισέρχονται από την είσοδο της μέχρι πρότινος Θύρας 4, ενώ οι κάτοχοι των Θυρών 3 (VIP) και 3Α θα εισέρχονται από την είσοδο της Θύρας 3 (VIP).

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία και καλή αρχή στον Παναθηναϊκό μας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ