ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συνεχίζονται οι επαφές του Παναθηναϊκού με Μόρα

Συνεχίζονται οι επαφές του Παναθηναϊκού με Μόρα

Ο Βαγγέλης Μόρας μπορεί να απάντησε αρνητικά στην πρώτη πρόταση του Παναθηναϊκού αναφορικά με το οικονομικό σκέλος αλλά οι πράσινοι εξακολουθούν τις επαφές πιστεύοντας ότι θα έρθουν σε συμφωνία με τον διεθνή άσο.

Το πρώτο όχι του Βαγγέλη Μόρα στο οικονομικό σκέλος της πρότασης του Παναθηναϊκού που του έγινε σε τετ α τετ με τον Νίκο Νταμπίζα την Δευτέρα το βράδυ δεν αποθαρρύνει τους ανθρώπους του Τριφυλλιού που συνεχίζουν να παλεύουν την περίπτωση συμφωνίας με τον διεθνή άσο.

Άλλωστε στην επαφή του τεχνικού διευθυντή με τον κεντρικό αμυντικό υπήρξε σύγκλιση απόψεων ως προς τα χρόνια του συμβολαίου ενώ και ο ίδιος θα ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα για χάρη του Παναθηναϊκού.

Αρκεί να τα βρει με τους πράσινους και στο οικονομικό σκέλος της πρότασης η οποία αρχικά δεν τον ικανοποίησε.

Εξετάζει Κουτρουμπή

Την ίδια ώρα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός εξετάζει και την περίπτωση του Κουτρουμπή ως μια εναλλακτική λύση για την άμυνα του Τριφυλλιού.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει γίνει ήδη προσέγγιση με τον πρώην αμυντικός της ΑΕΚ ο οποίος ακόμα δεν έχει απαντήσει στη πρόταση των "κίτρινων" η οποία του έχει γίνει προ ημερών.

Μένει να δούμε φυσικά αν οι πράσινοι προχωρήσουν περαιτέρω στην συγκεκριμένη υπόθεση αν και θα πρέπει να επισημάνουμε ότι προορίζεται ως μια εναλλακτική λύση και όχι για βασικός όπως ο Μόρας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ