ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συνεχείς οι επαφές με Βερόνα για Ροντρίγκες

Συνεχείς οι επαφές με Βερόνα για Ροντρίγκες
Ροντρίγκες

Στην Ιταλία αναφέρουν ότι οι επαφές ανάμεσα στον Παναθηναϊκό με την Βερόνα για την παραχώρηση του Γκιγιέρμο Ροντρίγκες συνεχίζονται χωρίς οι Ιταλοί να έχουν πάρει ακόμα την τελική τους απόφαση.

Οι επαφές ανάμεσα στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και την Βερόνα για την παραχώρηση του Γκιγιέρμο Ροντρίγκες συνεχίζονται με βάση τα όσα αναφέρουν οι Ιταλοί χωρίς ακόμα η ομάδα του Βαγγέλη Μόρα να έχει πάρει την τελική της απόφαση.

Χαρακτηριστικά ο Ιταλός δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο έγραψε στην ιστοσελίδα του την Τετάρτη το μεσημέρι πως οι επαφές συνεχίζονται με τον Παναθηναϊκό να επιμένει για να κάνει δικό του τον παίκτη αλλά την Βερόνα να μην έχει κατασταλάξει παρά την αρχική πληροφόρηση ότι θα απαντήσει την Τετάρτη.

Δεν αποκλείεται η μη απάντηση από πλευράς Βερόνα να έχει να κάνει και με το θέμα του Μάρκες και το ενδιαφέρον συλλόγων από το εξωτερικό για να τον κάνουν δικό τους.

Την ίδια ώρα θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στον Παναθηναϊκό έχουν και άλλες λύσεις στα υπόψιν τους αλλά μετά την απόκτηση του Ταυλαρίδη έχουν στρέψει την προσοχή τους στον Ροντρίγκες και μόνο αν χαλάσει θα στραφούν στις άλλες λύσεις. Την ίδια ώρα πάρα πολλοί μάνατζερ έχουν προτείνει αμυντικούς στο τριφύλλι με τους πράσινους να έχουν ασχοληθεί με κάποιες περιπτώσεις παίρνοντας κάποιες πληροφορίες και κάποιους άλλους να μην τους έχουν τσεκάρει καθόλου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ