ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συνέχεια στην προετοιμασία με διπλή για τον Παναθηναϊκό

Συνέχεια στην προετοιμασία με διπλή για τον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Διπλή προπόνηση για τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη το απόγευμα με τους πράσινους να ακολουθούν πιο χαλαρό πρόγραμμα το πρωί και να δίνουν έμφαση στην κυκλοφορία το απόγευμα. Σε φουλ ρυθμούς και στις δυο προπονήσεις ο Μπεργκ. Απών λόγω ενοχλήσεων στην μέση ο Σταματάκης.

Η επόμενη του φιλικού αγώνα με με την Ελάζιγκσπορ περιελάμβανε διπλή προπόνηση για τους πράσινους οι οποίοι γυμνάστηκαν την Πέμπτη το πρωί και εν συνεχεία γυμνάστηκαν και την Πέμπτη το απόγευμα.

Το πρωί πρόγραμμα ήταν πιο χαλαρό καθώς υπήρχε το φιλικό της Τετάρτης αλλά το θετικό από την προπόνηση ήταν η παρουσία του Μπεργκ σε μεγάλο μέρος με τον Σουηδό να ανεβάζει ρυθμούς ενώ ο 26χρονος επιθετικός πέρασε και από κάποια τεστ κάτω από την επίβλεψη του Φος.

Το απόγευμα η έμφαση δόθηκε στην κυκλοφορία της μπάλα. Ο Γιάννης Αναστασίου δούλεψε πολύ με τους παίκτες στο πως θα έχουν καλύτερη κατοχή και πως θα μπορούν να κυκλοφορούν ακόμα πιο εύκολα την μπάλα.

Χαρακτηριστικά το πρόγραμμα περιελάμβανε αρχικά ζέσταμα ενώ οι πράσινοι συνέχισαν με ασκήσεις με πάσες. Ακολούθησαν ασκήσεις 2 εναντίον 2 και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας σε τρεις ομάδες με περιορισμούς.

Όπως και το πρωί έτσι και το απόγευμα της Πέμπτης ο Γιάννης Σταματάκης έμεινε εκτός προγράμματος κάνοντας θεραπεία λόγω ενοχλήσεων που έχει στη μέση από το φιλικό της Τετάρτης κόντρα στην Ελάζιγκσπορ.

Απών ο Σταματάκης

Το μοναδικό πρόβλημα που προέκυψε για τον τεχνικό του Τριφυλλιού ήταν η απουσία του Σταματάκη. Ο νεαρός μέσος λόγω ενοχλήσεων στην μέση έμεινε στο ξενοδοχείο και έκανε πρόγραμμα με πισίνα και σάουνα το πρωί και το απόγευμα χαλάρωμα. Ο Σταματάκης ένιωσε ενοχλήσεις στην διάρκεια του φιλικού με τους Τούρκους και για αυτό προτιμήθηκε να κάνει θεραπεία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ