ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συνάντηση και με Κοσεντίνο ο Γόντικας

Συνάντηση και με Κοσεντίνο ο Γόντικας
Λέτο Ζιλμπέρτο INTIME SPORTS

Μετά την παρουσία του στην Παιανία, ο Δημήτρης Γόντικας είχε συνάντηση με τον μάνατζερ του Λέτο, Φερνάντο Κοσεντίνο, που του διαμήνυσε πως ο Αργεντίνος άσος ή θα πρέπει να αποδεχθεί μία γενναία μείωση των αποδοχών του ή να φέρει μία πρόταση για την πώληση του.

Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε τελικά η συνάντηση του προεδρεύων αντιπροέδρου Δημήτρη Γόντικα με τον εκπρόσωπο του Λέτο, Φερνάνο Κοσεντίνο.

Σημείο επαφής σαφώς η παραμονή ή όχι του Αργεντίνου άσου με τις προϋποθέσεις που θέτουν πλέον οι "πράσινοι" λόγω των οικονομικών προβλημάτων.

Ο Γόντικας ενημέρωσε τον μάνατζερ του Λέτο πως η ομάδα του "τριφυλλιού" πλέον δεν μπορεί να συντηρήσει συμβόλαια ανάλογα με το ισχύον πελάτη του και για αυτό ο 24χρονος αριστεροπόδαρος ή θα πρέπει να αποδεχθεί μία γενναία μείωση των αποδοχών του (περίπου 30-40%) ή να φέρει μία πρόταση για την πώληση του, που να ικανοποιεί τον ίδιο και την ΠΑΕ.

Ο Φερνάντο Κοσεντίνο υποστήριξε πως υπάρχει ενδιαφέρον από συλλόγους του εξωτερικού παρόλο που ο Σεμπαστιάν Λέτο επιθυμεί να μείνει, κάτι που όμως δεν μπορεί να γίνει με μια μεγάλη μείωση της αμοιβής του.

Σίγουρα, ο άσος των "πράσινων" αποτελεί ένα καλό περουσιακό στοιχείο και την δεδομένη στιγμή μια καλή πώλησή του θα είναι μια σημαντική "ανάσα" στην οικονομική κρίση που διέρχεται ο Παναθηναϊκός.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ