ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συνάντηση Φερέιρα με Γόντικα για ενίσχυση

Συνάντηση Φερέιρα με Γόντικα για ενίσχυση
INTIME SPORTS

Γόντικας και Φερέιρα αναμένεται να έχουν ραντεβού την Δευτέρα προκειμένου να βάλουν επί τάπητος αν υπάρχει η δυνατότητα να αποκτηθεί παίκτης.

Εκτός από τα ιδιοκτησιακά θέματα και τα αγωνιστικά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων αναμένεται να πέσουν και τα μεταγραφικά.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γόντικας και ο τεχνικός του "τριφυλλιού" Ζεσουάλδο Φερέιρα θα συναντηθούν για το μέλλον της ομάδας.

Συγκεκριμένα, οι δύο άνδρες αναμένεται να συζητήσουν εκτός απροόπτου την Δευτέρα και μια μέρα μετά το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας, για όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα τόσο σε μεταγραφικό επίπεδο όσο και μέχρι το λιγότερο σημαντικό.

Στόχος του Πορτογάλου τεχνικού είναι να διαπιστώσει αν η διοίκηση των "πράσινων" έχει κάποιο τρόπο να ενισχύσει την ομάδα στο κέντρο της άμυνας.

Μάλιστα για τον λόγο αυτό, ο 65χρονος τεχνικός έχει κάποιες λύσεις προκειμένου να βοηθήσει και εκείνος στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες των "πράσινων".

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Γόντικας θα αναλύσει τα δεδομένα της διοίκησης στον τεχνικό του Παναθηναϊκού και μαζί θα αποφασίσουν εάν πρέπει να γίνει ή όχι η απόκτηση παίκτη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ