ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συνάντηση Στραματσόνι με Αλαφούζο, Βόκολο και Φύσσα

Συνάντηση Στραματσόνι με Αλαφούζο, Βόκολο και Φύσσα
INTIME SPORTS

Συνάντηση κορυφής θα γίνει σήμερα (22/12) στον Παναθηναϊκό, με τον Αντρέα Στραματσόνι να τα λέει για την ενίσχυση της ομάδας και την αξιολόγηση του ρόστερ με τους Γιάννη Αλαφούζο, Λεωνίδα Βόκολο και Τάκη Φύσσα. Κρίσιμη μέρα για Μπουμάλ.

Ο Παναθηναϊκός υπέστη άλλη μια ήττα στο πρωτάθλημα, αυτή την φορά από τον Πανθρακικό με 1-0 στην Κομοτηνή, βρίσκεται στο -20 από την κορυφή και ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό στις τάξεις της ομάδας.

Εντούτοις, ουδείς μπορεί να καθίσει και να κλαίει πάνω από χυμένο γάλα, ούτε να κάθεται απαθής και να μην προσπαθεί να βελτιώσει τα κακώς κείμενα. Γι' αυτό, λοιπόν, σήμερα (22/12) το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση κορυφής ανάμεσα στον προπονητή του "τριφυλλιού", Αντρέα Στραματσόνι με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο και τους Λεωνίδα Βόκολο και Τάκη Φύσσα.

Η συζήτηση θα είναι πολυθεματική, καθώς δεν είναι λίγα τα ζητήματα που απασχολούν την ομάδα, η οποία καλείται να βρει την περπατησιά της και το νέο χρόνο να εμφανίσει ένα βελτιωμένο πρόσωπο. Βέβαια, είναι σίγουρο πως το ρόστερ θα υποστεί προσθαφαιρέσεις, δεν θα μείνει ίδιο και απαράλλαχτο.

Οι τέσσερις άνδρες θα μιλήσουν για πιθανές αποχωρήσεις παικτών την τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο, αλλά και για την ενίσχυση του ρόστερ. Ο Παναθηναϊκός θέλει παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις, θα υπάρξει ενδελεχής συζήτηση πάνω σε αυτό, πρέπει να μάθει ο Ιταλός και τα χρήματα που μπορούν να διατεθούν, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις.

Παράλληλα, πέρα από το "φύγε, έλα", η κουβέντα θα πάει και στο μέλλον της ομάδας, το πώς θα κινηθεί από 'δω και πέρα, ενώ θα υπάρξει και αξιολόγηση του ρόστερ. Εν ολίγοις, έχουν πολλά να πουν μεταξύ τους και δεν είναι απλά μια τυπική κουβέντα, αλλά πέρα για πέρα ουσιαστική.

Τέλος, πρέπει να ειπωθεί ότι σήμερα είναι κρίσιμη μέρα και για το θέμα του Μπουμάλ, ο οποίος βρίσκεται πολύ ψηλά στη μετεγγραφική λίστα των "πράσινων", που είναι διατεθειμένοι να φτάσουν στις 200.000 με 250.000 ευρώ για τον κάνουν δικό τους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ