ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συναντήσεις του Αλαφούζου για τον σχεδιασμό του Παναθηναϊκού

Συναντήσεις του Αλαφούζου για τον σχεδιασμό του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού τέθηκε επί τάπητος στις συναντήσεις που είχε με τους Αναστασίου, Νταμπίζα ενώ ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ συνομίλησε και με τον Γιάννη Βονόρτα.

Ανακοινώσεις στον Παναθηναϊκό αναφορικά με τον επόμενο τεχνικό του Τριφυλλιού δεν πρόκειται να γίνουν αν δεν πραγματοποιηθεί και το μπαράζ με την Ξάνθη κάτι το οποίο σημαίνει πως θα πρέπει να περιμένουμε για τις... επίσημες ανακοινώσεις μετά τις 10 Μαίου.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί παράλληλα να προχωρήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Τριφυλλιού ενόψει της επόμενης σεζόν με τους πράσινους να προσπαθούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να βρουν τους παίκτες με τους οποίους θα στελεχώσουν το ρόστερ τους.

Στο πλαίσιο αυτό και από τη στιγμή που έχει επέλθει συμφωνία με τους Αναστασίου, Νταμπίζα και Σαραβάκο την Πέμπτη ο Γιάννης Αλαφούζος είχε συνεχείς επαφές με τους Αναστασίου, Νταμπίζα αλλά και με τον Γιάννη Βονόρτα με τον οποίο συζήτησε και αγωνιστικά θέματα.

Τσεκάρουν στόχους

Ανακοινώσεις όπως είπαμε μπορεί να μην υπάρξουν αλλά οι Αναστασίου, Σαραβάκος και Νταμπίζας το Σαββατοκύριακο θα τσεκάρουν ποδοσφαιριστές σε Ελλάδα και εξωτερικό για λογαριασμό των πράσινων. Με το πιθανότερο σενάριο να θέλει τον 40χρονο τεχνικό να αναχωρεί για το εξωτερικό και τους Σαραβάκο, Νταμπίζα να τσεκάρουν εν ελλάδι στόχους του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ