ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συναντήσεις πριν τις αποφάσεις στον Παναθηναϊκό

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ.(Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ.(Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα συναντηθεί με τους Λυμπερόπουλο και Αντωνίου για να επιλέξει τον τεχνικό διευθυντή και με τον Ουζουνίδη για τα μεταγραφικά. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Οι περισσότεροι άνθρωποι χαλαρώνουν όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, αλλά αυτό δεν μπορεί να ισχύσει για του εμπλεκόμενους με τον Παναθηναϊκό. Διότι έχουν πολλές εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετήσουν πριν από την Πρωτοχρονιά, είτε να τις φέρουν σε φάση διευθέτησης.

Καταρχάς, αυτή την εβδομάδα η ΠΑΕ θα ανακοινώσει την πρόσληψη του τεχνικού διευθυντή και του γενικού αρχηγού. Το ποδοσφαιρικό τμήμα παραμένει χωρίς επικεφαλής και είναι απαραίτητο να αναλάβουν οι αρμόδιοι, για να προχωρήσει η αναδιοργάνωση.

Σήμερα, Δευτέρα (19/12) ο Γιάννης Αλαφούζος αναμένεται να συναντηθεί με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, για να συζητήσουν για την προοπτική να συνεργαστούν. Δεν έχει διαρρεύσει εάν έχουν επικοινωνήσει τηλεφωνικά, ωστόσο από τη συνάντηση τους θα ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι. Το σημαντικό για τον Μεσσήνιο είναι να λάβει εγγυήσεις ότι θα έχει το χρόνο και τις προϋποθέσεις να εφαρμόσει τις ιδέες του και να μην καταλήξει όπως ο Ζιλμπέρτο Σίλβα…

Την Τρίτη (20/12) έχει προγραμματιστεί ραντεβού του Γιάννη Αλαφούζου με τον Κώστα Αντωνίου, με την επιστροφή του δεύτερου στην Αθήνα από τη Σαντορίνη. Ο Αντωνίου βρίσκεται μία εξαετία εκτός ποδοσφαίρου, συνεπώς θα έχει ενδιαφέρον για τον πρόεδρο της ΠΑΕ να ακούσει τις σκέψεις και τις απόψεις του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή.

Τετάρτη οι αποφάσεις

Αναφορικά με τον γενικό αρχηγό, αυτός θα επιλεγεί με τον τεχνικό διευθυντή, προκειμένου να είναι συμβατές προσωπικότητες και να μπορούν να συνεργαστούν. Επειδή εάν δημιουργηθούν μπερδέματα από τις πρώτες μέρες, τότε το νέο σχέδιο θα ακυρωθεί από την αρχή του. Συνεπώς, Τετάρτη αναμένεται η επιλογή του τεχνικού διευθυντή και μέχρι το τέλος της εβδομάδας, του γενικού αρχηγού.

Μεταγραφική συνάντηση

Στη διάρκεια της ημέρας (19/12) ο Γιάννης Αλαφούζος θα συναντηθεί με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, για να θέσουν τις προτεραιότητες του μεταγραφικού σχεδιασμού. Ασφαλώς, η ανάληψη καθηκόντων από τον νέο τεχνικό διευθυντή έχει τη σημασία της, αλλά ο προπονητής επιθυμεί να προχωρήσει κάποιες υποθέσεις με τους ποδοσφαιριστές που έχει στη λίστα του. Επομένως, ίσως αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις με παίκτες και να εμπλακεί έπειτα και όποιος επιλεγεί από τη διοίκηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

VIDEO: Το ξέσπασμα του Καλιτζάκη κατά των παικτών του Παναθηναϊκού
VIDEO: Η επίθεση του Κούγια κατά Παναθηναϊκού
Αλλαγή ρόστερ και νοοτροπίας
Ουζουνίδης: "Ίσως χρειαστούμε παραπάνω από 3-4 παίκτες"
Ερωτηματικό για ΑΕΚ ο Ζέκα
Όλα μηδέν στην Λάρισα, ΑΕΛ-Παναθηναϊκός 0-0, σε ένα ματς με πολλά νεύρα
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ